Ελλάδα Σωληνουργεία Κορίνθου: Ανέλαβε project για υποθαλάσσιο αγωγό στο Μεξικό

Σωληνουργεία Κορίνθου: Ανέλαβε project για υποθαλάσσιο αγωγό στο Μεξικό

-

Σε συμφωνία με την Subsea 7 LLC για την παραγωγή και προμήθεια σωλήνων χάλυβα, οι οποίοι θα χρησιμοποιηθούν στην πόντιση του υποθαλάσσιου αγωγού της King’s Quay στον Κόλπο του Μεξικού, ήρθε η Σωληνουργεία Κορίνθου.

Πιο συγκεκριμένα, το deal αφορά σωλήνες HFW διαμέτρου 16 ιντσών, συνολικού μήκους 30 χιλιομέτρων, οι οποίοι θα μεταφέρουν φυσικό αέριο από την πλωτή παραγωγική μονάδα (FPS) King’s Quay και θα συνδεθούν με υπάρχοντα αγωγό που βρίσκεται στο υποθαλάσσιο κοίτασμα Green Canyon, σε βάθος περίπου 1.250 μέτρων.

Οι σωλήνες χάλυβα θα παραχθούν στη μονάδα της Σωληνουργείας Κορίνθου στη Θίσβη Βοιωτίας και θα παραδοθούν κατευθείαν στη βάση της Subsea7 στο Ingleside του Τέξας, για περαιτέρω επεξεργασία και προετοιμασία.

Η ανάθεση του έργου, σύμφωνα με την Cenergy Holdings, μητρική εταιρεία των Σωληνουργεία Κορίνθου και Ελληνικά Καλώδια, αποτελεί ακόμα ένα σημαντικό ορόσημο στην παρουσία της εταιρείας στον Κόλπο του Μεξικού.

Πηγή: kathimerini.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αλλάζει ο αριθμός επιβατών για ΙΧ, ταξί και βαν – Τι ισχύει για μάσκες και πρόστιμα

Το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών ανακοίνωσε τα νέα μέτρα που θα ισχύουν για τα οχήματα, ιδιωτικής και δημόσιας χρήσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ