Κοινωνία Θεσσαλονίκη: Κρούσμα κορονοϊού σε σχολείο της Περαίας

Θεσσαλονίκη: Κρούσμα κορονοϊού σε σχολείο της Περαίας

-

Κρούσμα κορωνοϊού διαγνώστηκε το βράδυ της Παρασκευής σε εκπαιδευτικό του 3ου δημοτικού σχολείου Περαίας του δήμου Θερμαϊκού.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του σχολείου, μετά  από επικοινωνία του υπεύθυνου διαχείρισης κρουσμάτων κορωνοϊού COVID-19 με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολ. Θες/κης, διατάχθηκε όπως προβλέπεται, οι μαθητές/τριες του συγκεκριμένου τμήματος (Γ2), να μην προσέλθουν στο σχολείο, για 14 μέρες, από τη Δευτέρα 21/9/20 έως και την Παρασκευή 2/10/20,  με οδηγίες για στενή παρακολούθηση της υγείας τους.

Εάν κατά την διάρκεια της δεκατετραήμερης καραντίνας, κάποιο παιδί εμφανίσει συμπτώματα, τότε και μόνο τότε θα πρέπει να υποβληθεί σε εργαστηριακό έλεγχο.

Τονίζεται δε πως πρόκειται να πραγματοποιηθεί άμεσα απολύμανση του σχολικού χώρου.

Επισημαίνεται πώς, όπως προβλέπεται από τον ΕΟΔΥ, αναστέλλεται η λειτουργία μόνο του συγκεκριμένου τμήματος(Γ2). Τα υπόλοιπα τμήματα του σχολείου, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προφύλαξης κατά της διασποράς του ιού, θα λειτουργούν κανονικά.

«Ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά και ταχεία ανάρρωση στην εκπαιδευτικό μας», καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: voria.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΚΤΕΛ: Από Δευτέρα 27/4 η γραμμή 56 «Ν.Σ.Σ – Ωραιόκαστρο».

Μια «ανάσα» πριν από την ολοκλήρωσή της βρίσκεται η ανάληψη μέρους του συγκοινωνιακού έργου από τα ΚΤΕΛ για λογαριασμό του ΟΑΣΘ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ