Κοινωνία Ιανός: Διακοπή της σιδηροδρομικής σύνδεσης Αθήνας - Θεσσαλονίκης λόγω...

Ιανός: Διακοπή της σιδηροδρομικής σύνδεσης Αθήνας – Θεσσαλονίκης λόγω κακοκαιρίας

-

Με λεωφορεία θα γίνεται μέχρι νεοτέρας η σύνδεση μεταξύ Λιανοκλαδίου και Λάρισας εξαιτίας των σοβαρών ζημιών που έχει υποστεί η σιδηροδρομική υποδομή, εξαιτίας των έντονων πλημμυρικών φαινομένων που δημιούργησε η κακοκαιρία «Ιανός».

Σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ τα σημαντικότερα προβλήματα εντοπίζονται σε Κεντρική Στερεά και Θεσσαλία, με αποτέλεσμα να καθίσταται αδύνατη η σιδηροδρομική σύνδεση μεταξύ Αθηνών – Θεσσαλονίκης και ως εκ τούτου οι επιβάτες των τραίνων θα μετεπιβιβάζονται σε λεωφορεία για το κομμάτι μεταξύ Λιανοκλαδίου – Λάρισας παρακάμπτοντας τα απροσπέλαστα σημεία της σιδηροδρομικής υποδομής προκειμένου να συνεχίσουν το ταξίδι τους.

Η εταιρεία ζητά συγγνώμη από το επιβατικό κοινό για την ταλαιπωρία, και θα ενημερώσει με νεότερη ανακοίνωση για την πορεία ομαλοποίησης της σιδηροδρομικής κυκλοφορίας.

Ο διαχειριστής υποδομής ΟΣΕ, όπως αναφέρει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, επιχειρεί με συνεργεία στα προβληματικά σημεία, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει δοθεί χρονοδιάγραμμα αποκατάστασης και παραμένει εν ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας σε τμήμα του σιδηροδρομικού δικτύου.

Σημειώνεται πως η σιδηροδρομική γραμμή πριν τη σήραγγα Όθρυος έχει υποστεί από νωρίς την Παρασκευή το απόγευμα σοβαρές ζημιές και είναι απροσπέλαστη.

Πηγή: cnn.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρέμβαση Τσιόδρα: Ποια σκληρά μέτρα ζήτησε να μην παρθούν

Εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία μέχρι σήμερα.

Στα 10 τα νέα κρούσματα στην Ελλάδα – Ένας θάνατος το τελευταίο 24ωρο

Στα 2.576 τα συνολικά κρούσματα ενώ οι θάνατοι έχουν φτάσει τους 139

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ