Πολιτική ΜέΡΑ25 για Μόρια: Η αλληλεγγύη των πολιτών απαντά στην...

ΜέΡΑ25 για Μόρια: Η αλληλεγγύη των πολιτών απαντά στην κυβέρνηση

-

“Η κυβέρνηση στην ανθρωπιστική κρίση που εκτυλίσσεται στη Μόρια επιμένει να απαντά με ΜΑΤ, και που κατέφθασαν σήμερα σωρηδόν στο νησί» τονίζει σε επικριτική για την κυβερνητική πολιτική δήλωσή του, ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ 25, Μιχάλης Κριθαρίδης.

Ο κ. Κριθαρίδης σημειώνει ότι «απέναντι στην εμμονή στον αυταρχισμό του κ. Μητσοτάκη η Πρωτοβουλία Γυναικών Μυτιλήνης καλεί σε συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες. Απέναντι στον μισανθρωπισμό της κυβέρνησης η κοινωνική κουζίνα ο ‘Αλλος ‘Ανθρωπος  καταφθάνει στο νησί για να συνδράμει τους ανθρώπους αυτούς που η πολιτεία και η Ευρωπαϊκή Ένωση αφού πρώτα τους στοίβαξαν σε ένα κολαστήριο, τώρα τους αφήνουν εντελώς στο έλεος τους».

Καταλήγοντας, ο κ. Κριθαρίδης αναφέρει ότι «στον αυταρχικό, ακροδεξιό και ξενοφοβικό δρόμο του κ. Μητσοτάκη η αλληλεγγύη των πολιτών είναι η καλύτερη απάντηση».

Πηγή: tovima.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τζορτζ Κλούνεϊ: «Ο ρατσισμός είναι η πανδημία της Αμερικής και δεν έχουμε βρει εμβόλιο»

Όλη αυτή η κατάσταση έχει διαμορφωθεί σε μεγάλο βαθμό εξαιτίας της ελληνικής αδράνειας, εκτιμάει ο αναπληρωτής καθηγητής Γεωπολιτικής της ΣΣΕ και του ΕΚΠΑ, Kωνσταντίνος Γρίβας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ