Πολιτική Την Παρασκευή η ομιλία του Πρωθυπουργού για Θεσσαλονίκη και...

Την Παρασκευή η ομιλία του Πρωθυπουργού για Θεσσαλονίκη και Βόρεια Ελλάδα

Αλλαγή ημερομηνίας της ομιλίας

-

Την Παρασκευή το απόγευμα και όχι το Σάββατο, όπως είχε αρχικά γνωστοποιηθεί, οι εξαγγελίες Μητσοτάκη για τη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα

Την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου στις 7 το απόγευμα, και όχι το Σάββατο 12 του μηνός στις 12 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί στο Βελλίδειο το στρογγυλό τραπέζι με θέμα της ανάπτυξη και τα έργα στη Βόρεια Ελλάδα, στο οποίο θα συμμετάσχει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Σύμφωνα με πληροφορίες, την αλλαγή ζήτησε το Μέγαρο Μαξίμου, ώστε ο πρωθυπουργός να μην κάνει δύο ομιλίες σε μία ημέρα, δηλαδή το Σάββατο, αφού θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από την Παρασκευή.

Στο πάνελ θα συμμετέχουν και θα τοποθετηθούν ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) Θόδωρος Καράογλου, οι Περιφερειάρχες Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος, Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας και ο πρόεδρος της ΔΕΘ – Helexpo Αναστάσιος Τζήκας. Η εκδήλωση που εντάσσεται στο πλαίσιο του Thessaloniki Helexpo Forum που οργανώνει η ΔΕΘ – Helexpo μετά τη ματαίωση λόγω κορωνοϊού της φετινής 85ης Διεθνούς Εκθέσεως, με γενικό θέμα «Πολιτική, Οικονομία & Κοινωνία, Αναζητώντας την Ισορροπία».

Με αυτό τον τρόπο η δημόσιες παρεμβάσεις του πρωθυπουργού από τη Θεσσαλονίκη θα είναι τις επόμενες ημέρες τρεις. Την Παρασκευή με ανακοινώσεις για έργα και δράσεις που αφορούν τη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα, το Σάββατο με την οικονομικού περιεχομένου ομιλία προς τους παραγωγικούς φορείς στις 7 το απόγευμα, επίσης στο Βελλίδειο και την Κυριακή, στη 1 το μεσημέρι, με την εφ’ όλης της ύλης Συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει στους δημοσιογράφους στον ίδιο χώρο. Επομένως, για τους Θεσσαλονικείς και τους υπόλοιπους Βορειοελλαδίτες η Παρασκευή ενδέχεται να εξελιχθεί σε ενδιαφέρουσα ημέρα, αναλόγως των εξαγγελιών που θα ακουστούν.

Πηγή: voria.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αλλάζει όψη το Μάτι: Κατεδαφίζονται 141 κατοικίες – Πώς θα αποζημιωθούν οι ιδιοκτήτες

Δημιουργούνται νέες δίοδοι προς την παραλία, χώροι περιπάτου και γίνεται οριοθέτηση των ρεμάτων με στόχο να μην επαναληφθεί η τραγωδία του Ιουλίου του 2018 και να θωρακιστεί η ευρύτερη περιοχή από τις πλημμύρες.

Υφαλοκρηπίδα: Τι ισχύει για τα νησιά – Ποιες είναι οι απαιτήσεις της Τουρκίας

Υφαλοκρηπίδα διαθέτουν όλα τα κράτη που βρέχονται από θάλασσα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ