Πολιτική «Όσους πριν από έναν αιώνα επιτέθηκαν κατά της ανεξαρτησίας...

«Όσους πριν από έναν αιώνα επιτέθηκαν κατά της ανεξαρτησίας μας, ο τουρκικός λαός τους έθαψε είτε στο χώμα είτε τους έριξε στη θάλασσα” (vid)

Προκλητικός και πάλι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

-

Η νέα προκλητική δήλωση του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, είχε αναφορά στους Έλληνες, σύμφωνα με την εφημερίδα Hurriyet.

Σε νέα προκλητική δήλωση προχώρησε ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σύμφωνα με την εφημερίδα Hurriyet, αναφερόμενος έμμεσα στους Έλληνες και τη Μικρασιατική Καταστροφή.

«Όσους μας επιτέθηκαν πριν από έναν αιώνα είτε τους θάψαμε στο χώμα είτε τους ρίξαμε στη θάλασσα. Εύχομαι να μην πληρώσουν το ίδιο τίμημα», είπε ο Τούρκος πρόεδρος, μιλώντας στους αποφοίτους του Πανεπιστημίου Εθνικής Άμυνας της Τουρκία, κάνοντας και έμμεση αναφορά στη Δίκη των Έξι μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή.

Ολόκληρη η δήλωση Ερντογάν: «Όσους πριν από έναν αιώνα επιτέθηκαν κατά της ανεξαρτησίας μας, ο τουρκικός λαός τους έθαψε  είτε στο χώμα είτε τους έριξε στη θάλασσα. Αυτοί που στόχευσαν τη σημαία μας και την προσευχή μας, όταν έψαχναν τρόπο να βγουν απο αυτή την πίεση εκτέλεσαν τρεις πρωθυπουργούς, δυο υπουργούς και έναν αρχιστράτηγο. Ευχόμαστε να μην κάνουν το ίδιο λάθος σήμερα και να μην πληρώσουν το ίδιο τίμημα σήμερα».:;

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις Ερντογάν που έγιναν μέσω του τηλεφώνου του υπουργού Άμυνας Χουλουσί Ακάρ, ο οποίος το είχε σε ανοιχτή ακρόαση:

Πηγή: voria.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ