Θεσσαλονίκη Αντιδρούν οι εφοριακοί στις συγχωνεύσεις ΔΟΫ στη Θεσσαλονίκη

Αντιδρούν οι εφοριακοί στις συγχωνεύσεις ΔΟΫ στη Θεσσαλονίκη

Τι αναφέρει η επιστολή του Συλλόγου Εφοριακών Θεσσαλονίκης-Κιλκίς-Χαλκιδικής

-

Επιστολή του Συλλόγου Εφοριακών Θεσσαλονίκης-Κιλκίς-Χαλκιδικής στον υπουργό Οικονομικών και στον διοικητή της ΑΑΔΕ για την επικείμενη συγχώνευση.

Με έγγραφο που εστάλη στον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα και τον διοικητή της ΑΑΔΕ Γιώργο Πιτσιλή, οι εφοριακοί αντιδρούν στις επικείμενες συγχωνεύσεις φορολογικών υπηρεσιών στην περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Ειδικά για την επικείμενη συγχώνευση της ΣΤ’ ΔΟΥ Θεσσαλονίκης με τη Δ’ ΔΟΥ Θεσσαλονίκης, που θα πρέπει να γίνει μέσα στον Σεπτέμβριο, τονίζουν ότι δεν διασφαλίζεται η υγειονομική ασφάλεια των εργαζομένων και των πολιτών ούτε και η ομαλή λειτουργία της υπηρεσίας.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Εφοριακών Θεσσαλονίκης-Κιλκίς-Χαλκιδικής Μιχάλης Κούπκας τονίζει σε δήλωσή του: «Εν μέσω μιας πρωτόγνωρης υγειονομικής κρίσης με συνεχή αλλαγή δεδομένων, οποιαδήποτε συζήτηση για συγχώνευση υπηρεσιών και μετακίνηση εργαζομένων είναι ανεδαφική. Η ίδια η κυβέρνηση βάζει εδώ και μήνες σε πρώτο πλάνο την υγεία των Ελλήνων, συνεπώς κάθε σχεδιασμός που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την εθνική αυτή προσπάθεια είναι λανθασμένος. Το πρόσφατο παράδειγμα της διασποράς covid-19  μέσα σε δημόσια υπηρεσία, δεν αφήνει περιθώρια αμφιβολιών. Καλούμε εκ νέου την υπηρεσιακή και πολιτική ηγεσία να εγκαταλείψουν τα σχέδια συγχωνεύσεων ΔΟΥ».

Πηγή: voria.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Επόμενη μέρα καραντίνας: Με μάσκα και απόσταση τα πρώτα βήματα της εξόδου

Εχει ξεκινήσει η συζήτηση για σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων και η κυβέρνηση προετοιμάζεται με σχέδιο - Ο ρόλος της γενικής ανοσίας

Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα στα γραφεία του Open TV και του «Εθνους»

Στο σημείο μετέβη άμεσα κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ