Θεσσαλονίκη Αντιδρούν οι εφοριακοί στις συγχωνεύσεις ΔΟΫ στη Θεσσαλονίκη

Αντιδρούν οι εφοριακοί στις συγχωνεύσεις ΔΟΫ στη Θεσσαλονίκη

Τι αναφέρει η επιστολή του Συλλόγου Εφοριακών Θεσσαλονίκης-Κιλκίς-Χαλκιδικής

-

Επιστολή του Συλλόγου Εφοριακών Θεσσαλονίκης-Κιλκίς-Χαλκιδικής στον υπουργό Οικονομικών και στον διοικητή της ΑΑΔΕ για την επικείμενη συγχώνευση.

Με έγγραφο που εστάλη στον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα και τον διοικητή της ΑΑΔΕ Γιώργο Πιτσιλή, οι εφοριακοί αντιδρούν στις επικείμενες συγχωνεύσεις φορολογικών υπηρεσιών στην περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Ειδικά για την επικείμενη συγχώνευση της ΣΤ’ ΔΟΥ Θεσσαλονίκης με τη Δ’ ΔΟΥ Θεσσαλονίκης, που θα πρέπει να γίνει μέσα στον Σεπτέμβριο, τονίζουν ότι δεν διασφαλίζεται η υγειονομική ασφάλεια των εργαζομένων και των πολιτών ούτε και η ομαλή λειτουργία της υπηρεσίας.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Εφοριακών Θεσσαλονίκης-Κιλκίς-Χαλκιδικής Μιχάλης Κούπκας τονίζει σε δήλωσή του: «Εν μέσω μιας πρωτόγνωρης υγειονομικής κρίσης με συνεχή αλλαγή δεδομένων, οποιαδήποτε συζήτηση για συγχώνευση υπηρεσιών και μετακίνηση εργαζομένων είναι ανεδαφική. Η ίδια η κυβέρνηση βάζει εδώ και μήνες σε πρώτο πλάνο την υγεία των Ελλήνων, συνεπώς κάθε σχεδιασμός που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την εθνική αυτή προσπάθεια είναι λανθασμένος. Το πρόσφατο παράδειγμα της διασποράς covid-19  μέσα σε δημόσια υπηρεσία, δεν αφήνει περιθώρια αμφιβολιών. Καλούμε εκ νέου την υπηρεσιακή και πολιτική ηγεσία να εγκαταλείψουν τα σχέδια συγχωνεύσεων ΔΟΥ».

Πηγή: voria.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νεκρός σε πυρκαγιά στην Νικόπολη

Ακόμα ένα θλιβερό περιστατικό μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Πρωτοβουλία Εστίασης Θεσσαλονίκης: Στο 50 % η πτώση της κίνησης

Πτώση της τάξης του 50 % καταγράφουν οι επιχειρηματίες - μέλη της Πρωτοβουλίας Εστίασης Θεσσαλονίκης, δυο μήνες μετά την επαναλειτουργία των καταστημάτων εστίασης, που είχαν κλείσει λόγω του κορωνοϊού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ