Χωρίς κατηγορία Τέλος και με τη βούλα η Χρυσή Αυγή…

Τέλος και με τη βούλα η Χρυσή Αυγή…

-

Αν και εδώ και καιρό η Χρυσή Αυγή βρίσκεται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, ήρθε επιτέλους και το τελειωτικό χτύπημα. Το μόρφωμα έμεινε χωρίς ευρωβουλευτή μετά τη διαγραφή και του Αθανάσιου Κωνσταντίνου.

Από τη Χρυσή Αυγή υποστηρίζουν ότι ο εν λόγω διαγράφηκε επειδή ψήφισε υπέρ της χρηματοδότησης της Τουρκίας για το προσφυγικό, ενώ ο ίδιος ισχυρίζεται ότι αποχώρησε επειδή διαφωνούσε με την γραμμή της.

Το πιο σημαντικό όμως που βάζει τέλος και με τη βούλα στη Χρυσή Αυγή και σε όποια προσπάθεια νεκρανάστασης της είναι άλλο. Η παράταξη του Μιχαλολιάκου ξεμένει πλέον από οικονομικούς πόρους και μαζί τελειώνουν και όποιες δυνατότητες παραμονής της στην πολιτική ζωή.

Μετά τη δέσμευση της κρατικής επιχορήγησης χάνει και τα χρήματα από την ευρωβουλή με αποτέλεσμα να πνέει πλέον τα λοίσθια.

Μια πολύ καλή είδηση μέσα στη μαυρίλα των τελευταίων μηνών που ας ελπίσουμε να έχει συνέχεια και με τα άλλα ακροδεξιά μορφώματα που ξεπρόβαλαν (όχι και τόσο) ξαφνικά στο πολιτικό πεδίο…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η απάντηση της κυβέρνησης για την επέκταση της Τούρκικης NAVTEX

Κυβερνητικές πηγές σημειώνουν πως με τη συμπεριφορά αυτή το μόνο που καταφέρνει η Τουρκία είναι αρνητικές συνέπειες για την ίδια.

Επίθεση από αδέσποτο σκύλο δέχθηκε 20χρονος στην Νεάπολη

Και άλλο περιστατικό επίθεσης αδέσποτων σκύλων

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ