Ελλάδα Χαλκιδική: Λουκέτο σε beach bar... για υπεράριθμους σε 3...

Χαλκιδική: Λουκέτο σε beach bar… για υπεράριθμους σε 3 ομπρέλες

-

Λουκέτο επέβαλε η Εθνική Αρχή Διαφάνειας σε beach bar στα Φλογητά Χαλκιδικής.

Σύμφωνα με τα όσα ανάρτησε το beach bar “Razzmatazz Summer Bar” στη σελίδα του στο facebook, δέχθηκε έλεγχο από την συγκεκριμένη αρχή η οποία επέβαλε το κλείσιμο στο μαγαζί επειδή υπήρχαν υπεράριθμοι πελάτες σε 3 ομπρέλες στην παραλία.

Σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες του μαγαζιού, τηρούταν οι κανόνες που έχουν επιβληθεί στο μεγαλύτερο βαθμό και θα υποβληθεί ένσταση την οποία και ελπίζουν να κερδίσουν.

Όπως αναφέρει η ανάρτηση χαρακτηριστικά:

Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα οι επιθεωρητές της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας – και όχι ο Δήμος ή οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία όπως λανθασμένα αναπαράγεται από κάποιους – έκριναν ότι το Razzmatazz Summer έπρεπε να υποβληθεί σε αναστολή λειτουργίας.

Ο λόγος ήταν ότι σε τρεις ομπρέλες είχαμε υπέρβαση του προβλεπόμενου αριθμού ατόμων (2 άτομα/ομπρέλα).

Δυστυχώς την δύσκολη αυτή εποχή που ζούμε όλες οι επιχειρήσεις εστίασης κληθήκαμε να εφαρμόσουμε πολύ αυστηρούς όρους όσον αφορά τα περιοριστικά μέτρα για την αποτροπή μετάδοσης του κορωνοιού.

Προσπαθήσαμε σκληρά να τηρήσουμε τους υγειονομικούς όρους και τις αυστηρές επιταγές της νομοθεσίας εφαρμόζοντας πρωτοφανή μέτρα προσπαθώντας να διαχειριστούμε αφενός μία πολύ δύσκολη κατάσταση έτσι ώστε να παραμείνουμε όλοι υγιείς, και αφετέρου να παραμείνουμε λειτουργικοί σε οικονομικό επίπεδο και φερέγγυοι ως προς τις υποχρεώσεις μας απέναντι σε προσωπικό – προμηθευτές και λοιπές υπηρεσίες.

Πιστεύουμε ότι τα φέραμε όλα εις πέρας σε μεγάλο βαθμό.

Ελπίζουμε ότι στην ένσταση την οποία θα υποβάλλουμε θα δικαιωθούμε.

Σας ευχαριστούμε όλους για το ενδιαφέρον και την συμπαράσταση.

Πηγή: typosthes.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Προκλητική ανακοίνωση από το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών: Η Ελλάδα να θυμηθεί τι έπαθε στο Αιγαίο

«Ας θυμηθούν τι έπαθαν στο Αιγαίο όσοι δεν έδειξαν σεβασμό στην τουρκική σημαία», αναφέρει ο εκπρόσωπος του τουρκικού ΥΠΕΞ, Χαμί Ακσόι

Κοινή επίσκεψη Δένδια – Μπορέλ στις Καστανιές Έβρου την Τετάρτη

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, αναμένεται να εστιασθούν στις ευρωτουρκικές σχέσεις με έμφαση στην κλιμακούμενη τουρκική παραβατικότητα εις βάρος της Ε.Ε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ