Πολιτική "Δεν υπάρχει το εμβόλιο"

“Δεν υπάρχει το εμβόλιο”

Τι είπε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος

-

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης εξαπέλυσε πυρά κατά της κυβέρνησης σχετικά με τη χρήση μάσκας, λέγοντας πως «δεν προφυλάσσει».

«Εγώ προσωπικά είμαι εναντίον της μάσκας. Για ένα και μόνο λόγο: Αν μου έλεγαν 100% οι επιστήμονες ότι προφυλάσσει από τον κορωνοϊό τους Έλληνες, θα ήθελα να την επιβάλλουμε παντού. Δεν προφυλάσσει η μάσκα. Έχετε κάνει τον Έλληνα τρομαγμένο, και θέλετε να τον κάνετε υποχείριο των όποιων γελοίων επιλογών σας» ανέφερε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

Μιλώντας στον Focus FM, δήλωσε πως «στην αρχή όταν δεν υπήρχαν μάσκες, ο Τσιόδρας μας έλεγε ότι είναι επικίνδυνες. Μόλις έκανε ο Νταβέλης το εργοστάσιο που βγάζει εκατομμύρια μάσκες και είναι δικός σας άνθρωπος, θέλετε να επιβάλλετε τις μάσκες!».

Αναφορικά με την ανακοίνωση του πρωθυπουργού για χορήγηση δωρεάν εμβολίου στους πολίτες, ο κ. Βελόπουλος διερωτήθηκε «τι εμβόλιο θα κάνετε στον Έλληνα, αφού δεν υπάρχει το εμβόλιο».

Ερωτηθείς για τα ελληνοτουρκικά, έκανε λόγο για μια «κυβέρνηση καθαρά υποτακτική και δουλική στη Γερμανία», με αφορμή την επίσκεψη του Γερμανού ΥΠΕΞ σε Ελλάδα και Τουρκία.

Χαρακτήρισε τη Γερμανία «φιλοτουρκική χώρα» ενώ δήλωσε ότι «θα περίμενα από την ΕΕ να σταλεί ένα εξέχον μέλος της ως μεσολαβητής».

«Η Γερμανία έχει τεράστιο συμφέρον να επιλυθεί υπέρ των τουρκικών θέσεων το πρόβλημα στη Μεσόγειο, και να πάρει κοιτάσματα η Τουρκία από την Ελλάδα». τόνισε ο κ. Βελόπουλος και εξήγησε ότι «η Τουρκία είναι προτεκτοράτο των γερμανικών συμφερόντων» καθώς αν η Τουρκία πάρει ενέργεια από τη χώρα μας, τότε θα πάρει και η Γερμανία. «Το θεωρώ κωμικοτραγικό να μεσολαβεί η Γερμανία που δεν αποζημίωσε ποτέ την Ελλάδα για τα εγκλήματα που έχει κάνει εις βάρος των Ελλήνων» σημείωσε.

Πηγή: voria.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΣΕΠ – ΔΕΗ: 89 προσλήψεις σε 24 περιοχές

Στην πρόσληψη 89 ατόμων με σύμβαση εργασίας...

Επιθέσεις με βιτριόλι: Από την Ελλάδα των απατημένων του ’30 στο σκληρό νόμο του Πακιστάν

Το βιτριόλι στον Δυτικό κόσμο ήταν το όπλο της φρίκης στα χέρια απατημένων συζύγων ανδρών και γυναικών, ήταν η δήθεν εκδίκηση

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ