Πολιτική Συνάντηση Μακρόν-Μέρκελ: Αλληλεγγύη σε Ελλάδα και Κύπρο - Θέλουμε...

Συνάντηση Μακρόν-Μέρκελ: Αλληλεγγύη σε Ελλάδα και Κύπρο – Θέλουμε ευρωπαϊκή κυριαρχία

Τι ανέφεραν οι δυο πολιτικοί

-

Oι δύο πολιτικοί ανέφεραν ότι «δεν θα γίνει ανεκτή καμία απειλή κυριαρχικών δικαιωμάτων χώρας της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Οπρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν δήλωσε, μετά το πέρας των συνομιλιών του με την Ανγκελα Μέρκελ στη γαλλική θερινή προεδρική κατοικία στο Φορ ντε Μπρεγκανσόν, ότι στο θέμα της Ανατολικής Μεσογείου, η Γαλλία και η Γερμανία συμφωνούν στην ανάγκη να διαφυλαχθεί η σταθερότητα, ο σεβασμός στο Διεθνές Δίκαιο.

Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του Γάλλου προέδρου που είπε: «Στην Ανατολική Μεσόγειο εντείνουμε τη διμερή μας συνεργασία πάνω στο στόχο της ευρωπαϊκής κυριαρχίας. Τόσο η Γερμανία όσο και η Γαλλία έχουμε τον ξεκάθαρο εθελοντισμό και την αλληλεγγύη μας προς την Ελλάδα και την Κύπρο». Επίσης οι δύο πολιτικοί ανέφεραν ότι «δεν θα γίνει ανεκτή καμία απειλή κυριαρχικών δικαιωμάτων χώρας της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Ich freue mich über das außergewöhnliche gemeinsame Engagement unserer beiden Länder, sowohl auf bilateraler als auch auf europäischer und internationaler Ebene. Gemeinsam sind wir stärker. https://t.co/rGOtq3pJu4— Emmanuel Macron (@EmmanuelMacron) August 20, 2020

Πηγή: ethnos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το ΠΑΜΕ κόλλησε αυτοκόλλητα στο Σύνταγμα για την τήρηση των αποστάσεων (pics)

Τα εργατικά συνδικάτα καλούν σε πορείες με γάντια, μάσκες κι αποστάσεις ασφαλείας

«Κωνσταντίνου & Ελένης»: Η σκηνή που έκοψαν από όλες τις επαναλήψεις (Vid)

Kι όμως, οι παλιοί τη θυμούνται σίγουρα. Δεν απορούν, ωστόσο, που ο ΑΝΤ1 την έχει εξαφανίσει από τις επαναλήψεις, με το επεισόδιο στο οποίο αυτή περιλαμβάνεται να σαρώνει στο YouTube.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ