Ελλάδα «Απειλεί» ο Ερντογαν: «Πολύ ευχάριστα νέα για την Τουρκία...

«Απειλεί» ο Ερντογαν: «Πολύ ευχάριστα νέα για την Τουρκία την Παρασκευή»

-

Ο Τούρκος πρόεδρος τόνισε πως ο αγώνας της Τουρκίας σε ανατολική Μεσόγειο και Λιβύη είναι ένας αγώνας για το μέλλον της ενώ ανακοίνωσε πως την ερχόμενη Παρασκευή, η κυβέρνηση θα δώσει ένα καλό νέο στον λαό της Τουρκίας.

«Πιστεύω ότι αρχίζει στην Τουρκία μία νέα περίοδος. Αν το ανακοινώσω, θα χαθεί η αγωνία», τόνισε για να συνεχίσει: «Όπως σκίσαμε πριν από έναν αιώνα τη συνθήκη των Σεβρών, έτσι και σήμερα δεν θα υποκύψουμε στις νέες Σέβρες που θέλουν να μας επιβάλλουν στην ανατολική Μεσόγειο».

Ο Τούρκος πρόεδρος συμπλήρωσε: «Δώσαμε ώθηση στις έρευνες για υδρογονάνθρακες. Τα βήματα στην ανατολική  Μεσόγειο αποτελούν ζωτικής σημασίας για να σταματήσουμε την εξάρτησή μας από το εξωτερικό.Ειδικά η αντιπολίτευση που ρωτάει τι δουλειά έχουμε στην ανατ. Μεσόγειο, θέλω να το ακούσουν καλά. Ο αγώνας της Τουρκίας από την ανατ. Μεσόγειο μέχρι τη Λιβύη δεν είναι μόνο ένας αγώνας διεκδίκησης δικαιωμάτων αλλά ένας αγώνας για το μέλλον της».

Για να καταλήξει: «Όσο μεγάλες προσπάθειες καταβάλλουμε για την προάσπιση της πατρίδας μας άλλο τόσο σημαντικές είναι κι εκείνες για την προάσπιση της γαλάζιας πατρίδας μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αναστολή με πλαφόν, αναπλήρωση μισθού από το Δημόσιο

Παρατάσεις αναστολών «αλά καρτ» και επιδότηση απώλειας µισθού για εργαζόµενους συγκεκριµένων κλάδων που µπαίνουν σε ευέλικτα σχήµατα απασχόλησης

Ερχονται αυξήσεις στις προσωρινές συντάξεις

Προ των πυλών είναι αυξήσεις στις προσωρινές συντάξεις και προκαταβολή μέρους του εφάπαξ, όπως προανήγγειλε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Γιάννης Βρούτσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ