Πολιτική Παρέμβαση Πούτιν: Πρότεινε στον Μητσοτάκη να μιλήσει στον Ερντογάν

Παρέμβαση Πούτιν: Πρότεινε στον Μητσοτάκη να μιλήσει στον Ερντογάν

Προσπαθεί να επέμβει η Ρωσία

-

H πρόταση πρωτοδιατυπώθηκε με την μορφή νύξης κατά την τηλεφωνική συνομιλία που είχαν στα τέλη Ιουλίου ο πρόεδρος Πούτιν με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Τη διαθεσιμότητα της Ρωσίας να μεσολαβήσει μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας για τα θέματα στην ανατολική Μεσόγειο, αποκάλυψε  ο ανταποκριτής του Open Tv και του ΕΘΝΟΥΣ στη Ρωσία, Θανάσης Αυγερινός.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Θανάση Αυγερινού, η πρόταση πρωτοδιατυπώθηκε με την μορφή νύξης κατά την τηλεφωνική συνομιλία που είχαν στα τέλη Ιουλίου ο πρόεδρος Βαλντιμίρ Πούτιν με τον Έλληνα πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. Η Μόσχα δηλαδή προσέφερε να αξιοποιήσει την ειδική σχέση που έχουν Πούτιν-Ερντογάν, ώστε να βολιδοσκοπήσει τη τουρκική ηγεσία, προκειμένου να αναλάβει η ρωσική διπλωματία δράση.

Διπλωματικές πηγές λένε ότι δήλωση του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, πρόκειται για ευγενική υπενθύμιση ότι η πρόταση της Μόσχας είναι «ζωντανή». Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες από ελληνικής πλευράς δεν υπάρχει συνέχεια.

Πηγή: voria.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βάσεις 2020: Οι εισακτέοι της λευκής κόλλας φέρνουν αλλαγές στην Παιδεία – Εξετάσεις στα ΑΕΙ

Τι απαντά η υπουργός, Νίκη Κεραμέως, στις επικρίσεις που δέχθηκε - Ερχονται αλλαγές στην εισαγωγή των υποψηφίων στα ΑΕΙ, όπως προανήγγειλε

Πανελλήνιες 2020: Συνέχεια με Κοινωνιολογία και Βιολογία για τους υποψήφιους των ΓΕΛ

Μεγάλο ενδιαφέρον για το πώς θα διαμορφωθεί η εξέταση και τα θέματα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ