Ελλάδα Στην Ελλάδα γιγαντιαίο πλοίο του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού

Στην Ελλάδα γιγαντιαίο πλοίο του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού

-

Την άφιξη του γιγαντιαίου πλοίου του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού  USS Hershel “Woody” Williams προανήγγειλε ο μέσω Twitter ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα Τζέφρι Πάιατ. Πρόκειται για υπερσύγχρονο ελικοπτεροφόρο, το οποίο μπήκε στον στόλο του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού μόλις τον περασμένο Μάρτιο και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη Νάπολη της Ιταλίας, πραγματοποιώντας τον παρθενικό του πλου, ως μέλος του 6ου στόλου.

«Θα τα πούμε σύντομα στην Ελλάδα» ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του  ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του 6ου αμερικανικού στόλου το USS Hershel “Woody” Williams είναι πλοίο μήκους 230 μέτρων, διαθέτει κατάστρωμα 4.830 τετραγωνικών μέτρων, με τέσσερις βάσεις απογείωσης. Το πλήρωμά το αποτελείται από άνδρες του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ, πεζοναύτες και από πολιτικό προσωπικό. 

Σύμφωνα με ανάρτηση του επίσημου λογαριασμού του 6ου στόλου στο Twitter, το πλοίο θα υποστηρίξει δραστηριότητες και ασκήσεις σε Αφρική και Ευρώπη.

Πηγή: ethnos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρατείνονται τα περιοριστικά μέτρα στις δομές φιλοξενίας και τα ΚΥΤ

Παρατείνονται μέχρι τις 21 Μαΐου 2020 τα περιοριστικά μέτρα της κυκλοφορίας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού, σε κέντρα υποδοχής και ταυτοποίησης και σε προσφυγικές δομές

Χωρίς ρεύμα έως και 3 ώρες αύριο περιοχές στη Θεσσαλονίκη

Διακοπή ρεύματος σε 2 περιοχές στο Δήμο Θεσσαλονίκης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ