Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη: Αναβάλλεται το φετινό Street Mode Festival

Θεσσαλονίκη: Αναβάλλεται το φετινό Street Mode Festival

-

Την αναβολή του φετινού Street Mode Festival ανακοίνωσαν σήμερα οι διοργανωτές. “Μέχρι τώρα, ελπίζαμε σε μία αλλαγή των μέτρων που αφορούν τις συναυλίες, έτσι ώστε να μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε το φετινό φεστιβάλ. Πιο συγκεκριμένα, περιμέναμε τις διευκρινίσεις εκείνες που θα επέτρεπαν συναυλίες με όρθιους επισκέπτες και όχι μόνο με καθήμενους. Ωστόσο, τέτοιες εκδηλώσεις δεν προβλέπεται να επιτραπούν τους επόμενους μήνες”, αναφέρουν σε μήνυμά τους τονίζοντας ότι από σήμερα αρχίζουν να σχεδιάζουν τη διοργάνωση του 2021.

Αναλυτικά το μήνυμα της αναβολής

Αγαπητοί streetmoders,

Πάνω από όλα, ευχόμαστε αυτή η ανακοίνωση να σας βρίσκει όλους υγιείς και χαρούμενους. Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον που δείχνετε ρωτώντας για το Street Mode Festival κάθε μέρα, αλλά και για την υποστήριξη σας όλα αυτά τα χρόνια που «φεστιβαλίζουμε» μαζί.

Μέχρι τώρα, ελπίζαμε σε μία αλλαγή των μέτρων που αφορούν τις συναυλίες, έτσι ώστε να μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε το φετινό φεστιβάλ. Πιο συγκεκριμένα, περιμέναμε τις διευκρινίσεις εκείνες που θα επέτρεπαν συναυλίες με όρθιους επισκέπτες και όχι μόνο με καθήμενους. Ωστόσο, τέτοιες εκδηλώσεις δεν προβλέπεται να επιτραπούν τους επόμενους μήνες.

Είναι δύσκολο να φανταστούμε ένα καλοκαίρι χωρίς την θετική ενέργεια που οι καλλιτέχνες, το κοινό, οι υποστηρικτές και το προσωπικό του Street Mode Festival δημιουργούν, αλλά καταλαβαίνουμε γιατί τα πράγματα δεν μπορούν να προχωρήσουν. Η υγεία και η ασφάλεια όλων των #streetmoders είναι η ύψιστη προτεραιότητα μας.

Από σήμερα ξεκινάμε να σχεδιάζουμε το 2021, μαζεύοντας όλη μας την δύναμη από φέτος, με στόχο ένα ακόμα καλύτερο φεστιβάλ! Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι για τις δράσεις που ήδη ετοιμάζουμε για εσάς (ψηφιακές και μη) τις οποίες είμαστε σίγουροι ότι θα αγαπήσετε!

Τα λέμε σύντομα,

Street Mode Team

Πηγή: typosthes.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σε καραντίνα ο οικισμός Ρομά στη Λάρισα – Βρέθηκαν 20 κρούσματα

Αναστέλλεται η λειτουργία των λαϊκών αγορών στη Θεσσαλία.

Παραιτήθηκε η Όλγα Τρέμη από την ΕΡΤ

Παραίτηση «βόμβα» στην ΕΡΤ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ