Χωρίς κατηγορία Κυβερνητικοί κύκλοι για ΣΥΡΙΖΑ: O δρόμος για το 3%...

Κυβερνητικοί κύκλοι για ΣΥΡΙΖΑ: O δρόμος για το 3% είναι ανοιχτός

-

«Την επόμενη φορά που θα κάνει αλλαγές στην κυβέρνηση ο κ. Μητσοτάκης θα ζητήσει την έγκριση του ΣΥΡΙΖΑ και για το χρόνο και για τα πρόσωπα. Ιδίως για εκείνα που συνεχίζει να βαφτίζει νεοφιλελεύθερα διαγράφοντας τη μακρά θητεία τους στην Κεντροαριστερά επειδή δεν μπορεί να χωνέψει ότι του έχουν γυρίσει την πλάτη» σχολιάζουν κυβερνητικοί κύκλοι αναφερόμενοι στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τις αλλαγές του κυβερνητικού σχήματος.

«Με αυτά τα μυαλά ο δρόμος για το 3% είναι ανοιχτός. Με μια στάση στον Γράμμο…» προσθέτουν χαρακτηριστικά.

Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την υγειονομική και την οικονομική κρίση. Σήμερα καταλάβαμε ότι δεν μπορεί ούτε ανασχηματισμό στη κυβέρνησή του να κάνει, σχολίασε νωρίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τις αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα.

Όπως σημειώνει, ο πρωθυπουργός, «μετά από τρεις προαναγγελίες ανασχηματισμών, που εντέλει ματαιώθηκαν, σήμερα αποφάσισε απλά να βάλει τρεις νέους αναπληρωτές υπουργούς και να αφαιρέσει κάθε χαρτοφυλάκιο από τον κ. Γεωργιάδη. Αφού δεν μπορεί να τον διώξει, τουλάχιστον μπόρεσε να του πάρει τις αρμοδιότητες, αφήνοντάς τον να παριστάνει τον υπουργό.

Κατά τα αλλά επιβράβευσε τόσο τον κ. Πέτσα και τη λίστα του, τον κ. Θεοχάρη που τα έκανε θάλασσα στον τουρισμό, αλλά και τον κ. Βρούτση του σκανδάλου της ψευτοκατάρτισης. Επιβεβαιώνοντας την εκτίμησή μας, ότι για όλα αυτά η βασική ευθύνη είναι αποκλειστικά του ίδιου του κ. Μητσοτάκη».

Σύμφωνα με την αξιωματική αντιπολίτευση, η πολιτική κατεύθυνση που σηματοδοτεί, τόσο η αναβάθμιση του Θ. Σκυλακάκη όσο και η είσοδος του Π. Τσακλόγλου, «προσώπων δηλαδή που ποτέ δεν έκρυψαν την εμμονή τους στην νεοφιλελεύθερη ατζέντα, δείχνουν τη στόχευση του κ. Μητσοτάκη για το άμεσο μέλλον».

Ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει πως «η ελληνική κοινωνία δεν έχει να περιμένει τίποτα θετικό από αυτή την κυβέρνηση. Μόνο νέα αδιέξοδα για την οικονομία, υψηλή ανεργία, λουκέτα και μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, γιατί αυτό είναι το δόγμα νέων και παλιών κυβερνητικών στελεχών».

typosthes.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΟΔΥ: 36 νέα κρούσματα σήμερα 21/7 στην Ελλάδα και δύο ακόμα θάνατοι

36 ήταν τα νέα κρούσματα κορωνοϊού όπως ανακοινώθηκε

«Ενδιάμεσο» πρόγραμμα από Γεννηματά για να κρατηθεί όρθια η κοινωνία

Δέκα προτάσεις για τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους αγρότες, τις επιχειρήσεις τον τουρισμό

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ