Θεσσαλονίκη Κλειστή και αύριο η Α' ΔΟΥ στη Θεσσαλονίκη

Κλειστή και αύριο η Α’ ΔΟΥ στη Θεσσαλονίκη

Εξετάζονται όλοι οι υπάλληλοι

-

Μετά από επαφές με τον ΕΟΔΥ αναμένεται να εξεταστούν και οι περίπου 55 εργαζόμενοι. Τι δήλωσε ο πρόεδρος των εφοριακών Μιχάλης Κούπκας.

Κλειστή θα παραμείνει και αύριο η Α’ ΔΟΥ Θεσσαλονίκης, που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, μετά το θετικό κρούσμα κορωνοϊού που διαγνώστηκε σε υπάλληλο. Η γυναίκα παρουσιάζει ήπια συμπτώματα και βρίσκεται σε κατ’οίκον περιορισμό.

Εκτός από την εργαζόμενη της εφορίας, η οποία βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες θετική στην Covid-19, σήμερα αναμένονται και τα αποτελέσματα από άλλους τρεις εργαζόμενους.

Παράλληλα, μετά από επαφές που πραγματοποιήθηκαν με τον ΕΟΔΥ αναμένεται να εξεταστούν και οι περίπου 55 εργαζόμενοι στη συγκεκριμένη ΔΟΥ.

Σήμερα η Α’ ΔΟΥ κατέβασε ρολά και έμεινε κλειστή, προκειμένου να εφαρμοστούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα και η απολύμανση των χώρων. Στην είσοδο της πολυκατοικίας που βρίσκεται η εφορία έχει αναρτηθεί σχετική ανακοίνωση.

«Αυτονόητο το να παραμείνει κλειστή η ΔΟΥ μέχρι να εχουμε τα τελικα αποτελέσματα των εξετάσεων όλων των εργαζομενων. Ήταν κάτι που το ζητήσαμε από την πρώτη στιγμη. Ακόμα κι αν δεν υπάρχουν συμπτώματα όλοι οι συνάδελφοι θα πρέπει να κάνουν το τεστ για να είμαστε σίγουροι. Τυχόν καταληκτικές ημερομηνίες υποβολής δηλώσεων μπορούν να παραταθούν σε τέτοιες περιπτώσεις ανωτέρας βίας.

Τα έσοδα και οι εισπραξεις δεν είναι το ζητούμενο όταν πρόκειται για την υγεία των εργαζόμενων και των εξυπηρετούμενων πολιτών. Η διοίκηση της ΑΑΔΕ οφείλει να βγει μπροστά και εξαντλήσει κάθε μέτρο προκειμένου να διασφαλίσει την υγειονομική προστασία των υπαλλήλων της», υπογράμμισε σε δήλωσή του ο πρόεδρος του Συλλόγου Εφοριακών Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής και Κιλκίς Μιχάλης Κούπκας.

Πηγή: voria.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κορονοϊός: Τι ισχύει για τις πτήσεις στην Ελλάδα – Οι αεροπορικές οδηγίες για 7 χώρες

Στο πλαίσιο του σταδιακού ανοίγματος της τουριστικής περιόδου, από τις 15 Ιουνίου απελευθερώνονται οι απευθείας πτήσεις εξωτερικού μόνο προς το Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας “Ελευθέριος Βενιζέλος” και από την 1η Ιουλίου προς όλα τα αεροδρόμια της χώρας

Συνεχίζονται οι έλεγχοι της αστυνομίας – 117 νέα πρόστιμα στη Θεσσαλονίκη

Συνεχίζονται οι έλεγχοι για τον εντοπισμό παραβιάσεων των έκτακτων μέτρων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ