Κοινωνία Πέθανε ο ηθοποιός Ευάγγελος Άγγελος Θεοδωρόπουλος

Πέθανε ο ηθοποιός Ευάγγελος Άγγελος Θεοδωρόπουλος

-

Πέθανε σε ηλικία 86 ετών ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Ευάγγελος – Άγγελος Θεοδωρόπουλος και η είδηση έγινε γνωστή μέσα από την επίσημη σελίδα του ΤΑΣΕΗ (Ταμείο Αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών) στο Facebook που ανέφερε:

«Με μεγάλη μας λύπη μάθαμε εχθές πως έφυγε απο κοντά μας ο εκλεκτός συνάδελφος, ηθοποιός και σκηνοθέτης, Ευάγγελος – Άγγελος Θεοδωρόπουλος. Επί χρόνια μέλος του ΤΑΣΕΗ και της Ένωσης Συνταξιούχων Ηθοποιών (Ε.Σ.Η). Ακολουθεί απόσπασμα από το αφιέρωμα στον Άγγελο, από το ημερολόγιο ΤΑΣΕΗ 2019.
Βαγγέλης ή Άγγελος ή Θεάγγελος Θεοδωρόπουλος (1934)
“Δουλειά, δουλειά, δουλειά, αυτή είναι η αρχή μου για να είσαι συνεπείς με αυτό που διάλεξες. Κι εγώ λάτρεψα και την ηθοποιία αλλά σε όλους τους τομείς που αναμίχθηκα το έκανα με σεβασμό και αγάπη. Ήμουν βοηθός του Ορέστη Λάσκου στο «Τύφλα να χει ο Μάρλον Μπράντο». Ο Στράντζαλης με ήθελα πάντα στις δουλειές του και ο Κώστας Καραγιάννης μου έλεγε ότι η φάτσα μου είναι για το αμερικάνικο σινεμά. Ευτυχώς πάντα με άγγιζαν η σκηνοθεσία, η γλυπτική, η ζωγραφική, η φωτογραφία, η μουσική διδασκαλία σε δραματικές σχολές. Αυτό που πάντα θυμάμαι είναι πως με δίδαξε ο Σακελάριος και με έβγαλε στο Μετροπόλιταν. Ωραίες εποχές…. Λάτρεψα τα ταξίδια γι΄αυτό γύρισα πολλά ντοκιμαντέρ, αρχίζοντας από τη Μακρινή Κορέα, τη Βενετία, το Άμστερνταμ αλλά και δικές μας ομορφιές, την Αιδηψό, τη Μύκονο και τη Δήλο και με τα πλάνα μου στόχευα όχι μόνο στην τέρψη της θέασης αλλά και της ψυχής”.
Καλό ταξίδι Άγγελε!»

Πηγή:ethnos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Αγία Σοφία άνοιξε ως τζαμί – Συρρέουν μουσουλμάνοι για προσευχή

Πολύς κόσμος είχε συγκεντρωθεί από νωρίς - Στο σημείο και ο Ερντογάν

Δωδεκάμηνη φυλάκιση σε ιδιοκτήτη καφέ για παραβίαση των μέτρων στη Θεσσαλονίκη

Η πρώτη καταδίκη δικαστηρίου της Θεσσαλονίκης για παραβίαση των μέτρων

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ