Θεσσαλονίκη DHL Express: Ξεκίνησε η επένδυση 7 εκατ. ευρώ στο...

DHL Express: Ξεκίνησε η επένδυση 7 εκατ. ευρώ στο αεροδρόμιο Μακεδονία

-

Ένα νέο κέντρο διαλογής συνολικής έκτασης 5.000 τ.μ. κατασκευάζει στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, η DHL Express, υλοποιώντας επένδυση που ξεπερνά τα 7 εκατ. ευρώ. «Παρά τις δυσκολίες, ξεκινήσαμε ένα σπουδαίο έργο που θα δώσει σημαντική ανάσα εξωστρέφειας στις επιχειρήσεις της Βορείου Ελλάδας» δήλωσε στο newsit.gr, ο διευθύνων σύμβουλος της DHL Express Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας, Ελευθέριος Σαμαράς.

Η DHL Express αποτελεί τη μοναδική εταιρεία του κλάδου της που διαθέτει απευθείας πτήσεις σύνδεσης της Θεσσαλονίκης με ένα διεθνές δίκτυο 220 χωρών, γεγονός που ενισχύει την εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων στη Βόρειο Ελλάδα. Όπως δήλωσε ο κ. Σαμαράς: «Η επένδυση της DHL Express Ελλάδας, εδώ στο νέο Αεροδρόμιο Μακεδονία, ήταν για εμάς μια δέσμευση που εξελίχθηκε σε μία μεγάλη πρόκληση. Παρά τις δυσκολίες της εποχής και σύμφωνοι πάντα με τους κανονισμούς υγείας και ασφάλειας που επιτάσσουν οι συνθήκες, καταφέραμε και ξεκινήσαμε ένα σπουδαίο έργο που θα δώσει μία σημαντική ανάσα εξωστρέφειας στις επιχειρήσεις της Βορείου Ελλάδας».

Τον Νοέμβριο της περασμένης χρονιάς, Fraport Greece και DHL Express Ελλάδος σε κοινή συνέντευξη τύπου είχαν ανακοινώσει τη συνεργασία τους σε βάθος 10ετίας, με εναρκτήριο λάκτισμα το υπερσύγχρονο κέντρο διαλογής της εταιρείας ταχυμεταφορών στο νέο αεροδρόμιο Μακεδονία.

Με αφορμή την έναρξη των εργασιών, ο διευθύνων σύμβουλος της Fraport Greece Στέφαν Σούλτε, δήλωσε: «Μας γεμίζει αισιοδοξία το γεγονός η DHL Express Ελλάδας, πιστή στη δέσμευσή της ξεκινά αυτό το σημαντικό έργο στο αεροδρόμιο «Μακεδονία». Έτσι, παράλληλα με ένα νέο και υπερσύγχρονο αεροδρόμιο, κόμβο αερομεταφορών για την Ελλάδα και την Νοτιοανατολική Ευρώπη, θα παραδώσουμε στην πόλη και το επιβατικό κοινό και αναβαθμισμένες υπηρεσίες όπως αυτές θα προκύψουν από τη συνεργασία μας με την DHL Express Ελλάδας».

Παρόλο που το πρόσφατο lockdown της χώρας μετέβαλε το αρχικό χρονοδιάγραμμα της εταιρείας, το έργο ξεκίνησε με τον απαιτητικό στόχο να έχει ολοκληρωθεί έως το τέλος του χρόνου.

Πηγή:thestival.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Επίδομα 534 Ευρώ: Πότε θα καταβληθεί και σε ποιους

Από αύριο, Τετάρτη έως και την Παρασκευή 12 Ιουνίου θα καταβληθεί η ανάλογη αποζημίωση και στους εργαζομένους που βρίσκονταν τον Μάιο σε αναστολή.

Θεοδωρικάκος: Έκτακτη οικονομική ενίσχυση σε Βελβεντό και Λαγκαδά

Ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος επικοινώνησε το πρωί με τους Δημάρχους Βελβεντού Κοζάνης Εμμανουήλ Στεργίου και Λαγκαδά Ιωάννη Ταχματζίδη και ενημερώθηκε για τις ζημιές που υπέστησαν οι Δήμοι τους από τη χθεσινή θεομηνία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ