Υγεία Καβάλα: Συνελήφθη ο διοργανωτής της συναυλίας του Μάλαμα λόγω...

Καβάλα: Συνελήφθη ο διοργανωτής της συναυλίας του Μάλαμα λόγω έλλειψης μέτρων

-

ιοικητικό πρόστιμο 1.500 ευρώ επέβαλε το δικαστήριο με την αυτόφωρη διαδικασία στον προσωρινά υπεύθυνο διοργανωτή της συναυλίας του Σωκράτη Μάλαμα, με την κατηγορία της παράβασης των μέτρων του ποινικού κώδικα για την αποφυγή της διάδοσης του κορονοϊού. Η συναυλία του δημοφιλούς καλλιτέχνη πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής, 31 Ιουλίου, στο ανοιχτό θέατρο «Ακόντισμα» της Νέας Καρβάλης του Δήμου Καβάλας καιη συμμετοχή του κόσμου ξεπέρασε τα 1.000 άτομα.

Η Αστυνομία σύμφωνα με το ΑΠΕ, κινήθηκε αυτεπάγγελτα και συνέλαβε τον προσωρινά υπεύθυνο για τη διοργάνωση της συναυλίας, καθώς στο χώρο του θεάτρου δεν τηρήθηκε κανένα από τα μέτρα που προβλέπονται στον ποινικό κώδικα με στόχο την αποφυγή της διασποράς του κορονοϊού . Όσοι παρακολούθησαν τη συναυλία δε φορούσαν μάσκες κατά την είσοδό και την αποχώρηση τους από το χώρο, ενώ δεν τηρήθηκαν και οι προβλεπόμενες αποστάσεις στις κερκίδες του θεάτρου. Επίσης, δεν υπήρχε ξεχωριστή είσοδος και έξοδος από το χώρο του θεάτρου.

Εν τω μεταξύ στη Χαλκιδική σφραγίστηκαν δυο μπαρ για 15 ημέρες, επειδή στη διάρκεια ελέγχου που έγινε διαπιστώθηκε ότι οι πελάτες ήταν υπεράριθμοι και υπήρξε συνωστισμός και συγχρωτισμός. Ταυτόχρονα επιβλήθηκαν πρόστιμα ύψους 30.000 και 13.000 ευρώ αντίστοιχα.

Πηγή: ethnos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέος τοκετός γυναίκας θετικής στον κορωνοϊό SARS-CoV-2 στο «Αττικόν»

Η μητέρα και το κοριτσάκι, βάρους γέννησης 3.350 γραμμαρίων, είναι σε άριστη κατάσταση.

Tα ζώδια σήμερα Κυριακή 28 Ιουνίου: Αιγόκερε, απόφυγε αποφάσεις που θα είναι καθοριστικές

Με Άρη στον Κριό καλό θα ήταν να αποφύγεις τις σημαντικές συζητήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ