Κοινωνία Μέτρα για κορωνοϊό: Μέχρι 100 άτομα σε γάμους- βαφτίσεις!

Μέτρα για κορωνοϊό: Μέχρι 100 άτομα σε γάμους- βαφτίσεις!

-

Μετά τα δύο περιστατικά με τους γάμους – εστίες διάδοσης κορωνοϊού σε Θεσσαλονίκη και Σέρρες, η κυβέρνηση προχώρησε στη λήψη νέων έκτακτων μέτρων και για τις τελετές.

Όπως ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια έκτακτης συνέντευξη Τύπου ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, από τη Δευτέρα 3 έως και τις 15 Αυγούστου θεσπίζεται όριο 100 ατόμων σε τελετές γάμων, βαπτίσεων, κηδειών με τήρηση όλων των υφισταμένων υγειονομικών κανόνων.

Παράλληλα, όπως ανέφερε ο υπουργός όλο τον Αύγουστο είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας σε όλους τους κλειστούς χώρους συμπεριλαμβανομένων των χώρων λατρείας.

Υπενθυμίζεται ότι στη Θεσσαλονίκη μετά από γάμο και γλέντι που πραγματοποιήθηκε στους Αμπελόκηπους βρέθηκαν θετικοί στον ιό του κορωνοϊού πάνω από δέκα καλεσμένοι, ενώ σε γάμο σε χωριό του νομού Σερρών άλλα τρία άτομα.

πηγή: voria.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βρέθηκαν προσωπικά δεδομένα στους server του Instagram μετά από 7 χρόνια από τη διαγραφή τους

Όταν διαγράφετε προσωπικές πληροφορίες από ένα ή περισσότερα δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα που υπάρχουν εκεί έξω, περιμένετε ότι τα δεδομένα θα αφαιρεθούν από τους server της εταιρείας οριστικά σε εύλογο χρονικό διάστημα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ