Θεσσαλονίκη Διακοπές νερού σε περιοχές της Θεσσαλονίκης

Διακοπές νερού σε περιοχές της Θεσσαλονίκης

-

Διακοπές στην υδροδότηση είναι προγραμματισμένες σε διάφορα σημεία στην πόλη μας.

Συγκεκριμένα από την Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι την Tετάρτη 8 Ιουλίου 2020 από τις 9:00 έως τις 14:00 θα πραγματοποιηθούν εργασίες επανασυνδέσεων νέου αγωγού με υφιστάμενους και νέες διακλαδώσεις στην οδό Κωνσταντινουπόλεως του Δήμου Θεσσαλονίκης. Λόγω των εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης, στις οδούς Μ. Μπότσαρη, Κωνσταντινουπόλεως, Τομπάζη, Κλεάνθους και στις παρακείμενες σε αυτές οδούς του Δήμου Θεσσαλονίκης. Οι εργασίες που θα εκτελεστούν κρίνονται απαραίτητες για την αποκατάσταση της καλής λειτουργίας του δικτύου στην περιοχή και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατό ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης.  Εκτιμώμενος χρόνος αποκατάστασης υδροδότησης,Tετάρτη 8 Ιουλίου 2020 από τις 9:00 έως τις 14:00.

Εξάλλου αυτή την ώρα στην οδό Λεωφόρος Καραμανλή Κωνσταντινου / 8 και σε όλες τις παρακείμενες οδούς είναι σε εξέλιξη εργασίες και στην περιοχή δεν υπάρχει νερό. Η αποκατάστασης υδροδότησης θα γίνει περί τις 12:00 το μεσημέρι.

Στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου, Προεκταση Παπαγου και σε όλες τις παρακείμενες οδούς είναι σε εξέλιξη εργασίες και η υδροδότηση θα αποκατασταθεί στις 12 το μεσημέρι.

Τέλος στο δήμο Αμπελοκήπων Μενεμένης υπάρχουν προβλήματα στην υδροδότηση στην Βενιζελου Σοφοκλή / 120 και σε όλες τις παρακείμενες οδούς . Η αποκατάσταση της υδροδότησης αναμένεται μέχρι τις 11:00.

Πηγή: typosthes.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ