Θεσσαλονίκη Εργασίες ασφαλτόστρωσης σήμερα στην Λ. Στρατού- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Εργασίες ασφαλτόστρωσης σήμερα στην Λ. Στρατού- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

-

Eργασίες ασφαλτόστρωσης σε τμήμα της Λεωφόρου Στρατού, στη Θεσσαλονίκη, θα πραγματοποιηθούν σήμερα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, οι εργασίες θα γίνουν από το ύψος της συμβολής της με την οδό Καυταντζόγλου έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Αγίας Τριάδος, από το Τμήμα Οδοποιίας & Οδικής Σήμανσης του Δήμου Θεσ/νίκης.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα γίνουν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

– Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της Λεωφόρου Στρατού από τη συμβολή της με την οδό Καυταντζόγλου έως τη συμβολή της με την οδό Αγίας Τριάδος.

– Επισημαίνεται ότι τα βαρέα οχήματα που κινούνται επί της Λεωφόρου Στρατού με κατεύθυνση προς Ανατολικά θα εκτρέπονται μέσω των οδών Καυταντζόγλου και Ν. Ζέρβα ενώ αυτά που κινούνται με κατεύθυνση προς Δυτικά θα εκτρέπονται στην συμβολή της οδού Αλ. Παπαναστασίου με τη Λεωφόρο Κ.Καραμανλή. Τα βαρέα οχήματα που κινούνται επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως με κατεύθυνση προς Δυτικά θα εκτρέπονται προς τη Λεωφόρο Κ.Καραμανλή μέσω της οδού Κατσιμίδη. Τα λοιπά οχήματα θα κινούνται μέσω των οδών Καυταντζόγλου, Αγίας Τριάδος, Ι. Χρυσοστόμου, Θ. Χαρίση, Περδίκα και από τους γύρω δρόμους της περιοχής.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Πηγή: thestival.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συντάξεις: Καταβάλλονται την ίδια μέρα κύριες και επικουρικές

Τίθεται σε ισχύ από τον προσεχή Αύγουστο κι έρχεται για να... μείνει

Επεισοδιακή καταδίωξη διακινητή αλλοδαπών έξω από τη Θεσσαλονίκη

Μετέφερε συνολικά 25 άτομα μέσα σε βανάκι - Προσπάθησε να εμβολίσει οχήματα της αστυνομίας για να αποφύγει τη σύλληψη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ