Πολιτική Δημοσκόπηση MRB: Ποιοι είναι οι δημοφιλέστεροι υπουργοί της κυβέρνησης

Δημοσκόπηση MRB: Ποιοι είναι οι δημοφιλέστεροι υπουργοί της κυβέρνησης

-

ρώτος σε δημοφιλία υπουργός της κυβέρνησης είναι σύμφωνα με τις εξαμηνιαίες τάσεις της MRB, ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας καθώς συγκεντρώνει 42,4% θετικές γνώμες και 33,6% αρνητικές. Μάλιστα από τις «τάσεις» προκύπτει και άλλο ένα στοιχείο που έχει να κάνει με τον υπουργό Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα, ο οποίο έχει τον υψηλότερο δείκτη μη αναγνωρισιμότητα με 47,4%. 

Στη δεύτερη θέση των προτιμήσεων βρίσκεται ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Θεοδωρικάκος με 36,5% θετικές και 26,6% αρνητικές γνώμες, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας με 36,5% θετικές γνώμες και 39,4% αρνητικές γνώμες.

Στην τέταρτη θέση βρίσκεται ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης με 35,9% θετικές και γνώμες και 24,8% αρνητικές, ενώ στην πέμπτη θέση βρίσκεται ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης με 35,1% θετικές γνώμες και 40,3% αρνητικές. 

Από την άλλη πλευρά ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης αν και βρίσκεται στην όγδοη θέση με 27,8% θετικές γνώμες και 54,7% αρνητικές είναι ο πιο γνωστός υπουργός, μιας και μόλις το 3,1% δηλώνει ότι τον ξέρει ή δεν έχει ακούσει το όνομά του. 

Στην έρευνα της ίδιας εταιρείας τον Δεκέμβριο του 2019, πρώτος σε δημοτικότητα ήταν ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, δεύτερος ο Νίκος Δένδιας, τρίτος ο Βασίλης Κικίλιας, τέταρτος ο Παναγιώτης Θεοδωρικάκος και πέμπτος ο Άδωνις Γεωργιάδης. 

Πηγή: ethnos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Επίδομα παιδιού: Κλείνει η πλατφόρμα του ΟΠΕΚΑ, πότε θα καταβληθεί η δόση

Η τρίτη διμηνιαία δόση αφορά τους μήνες Μάιο και Ιούνιο

Σήμερα η εξειδίκευση των μέτρων στήριξης για τους εργαζόμενους στον χώρο του πολιτισμού

Στη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα, θα συμμετάσχει η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη η οποία θα παρουσιάσει και θα εξειδικεύσει τα μέτρα στήριξης για τον χώρο του Πολιτισμού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ