Θεσσαλονίκη Αρχίζει από αύριο το θερινό πρόγραμμα του ΟΑΣΘ

Αρχίζει από αύριο το θερινό πρόγραμμα του ΟΑΣΘ

Τι αλλάζει στα δρομολόγια

-

Σε καθημερινή βάση οι ειδικές γραμμές του ΟΑΣΘ προς τις παραλίες της Θεσσαλονίκης – Ενισχύονται τα δρομολόγια προς το «Μακεδονία» και τα ΚΤΕΛ.

Από αύριο Τετάρτη 1 Ιουλίου αρχίζει η εφαρμογή του θερινού προγράμματος δρομολογίων στον ΟΑΣΘ, το οποίο θα ισχύσει μέχρι και τη Δευτέρα 31 Αυγούστου.  

Συγκεκριμένα θα λειτουργήσουν, σε καθημερινή βάση, οι ειδικές γραμμές, Νο 70 «Ν.Σ. Σταθμός – Επανομή» και Νο 71 «Ν.Σ. Σταθμός – N. Μηχανιώνα», για τη μετακίνηση των επιβατών στις παραλίες της Επανομής και της N. Μηχανιώνας.

Επίσης, λόγω της αυξημένης επιβατικής κίνησης από και προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία» τη θερινή περίοδο, θα ενισχυθεί η καθημερινή συχνότητα των δρομολόγιων, περίπου ανά 20 λεπτά,  των γραμμών Χ1 «ΚΤΕΛ – ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ», και της απευθείας σύνδεσης των ΚΤΕΛ Μακεδονίας και Χαλκιδικής, της γραμμής Νο 45 «ΚΤΕΛ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – ΚΤΕΛ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ – COSMOS».

Για πληροφορίες σχετικά με τα ωράρια, τις διαδρομές και τις στάσεις των γραμμών, οι επιβάτες μπορούν να ενημερώνονται:

Από το Πληροφοριακό Κέντρο του ΟΑΣΘ -11085- όλες τις ημέρες της εβδομάδας από τις 07:00 έως και τις 22:00.

Από την ιστοσελίδα του ΟΑΣΘ στη διεύθυνση www.oasth.gr, από την Τετάρτη 1-7-2020, επιλέγοντας από το σχετικό πεδίο τη γραμμή ενδιαφέροντος.

Πηγή: voria.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έβρος: Σε επιφυλακή για νέο μεταναστευτικό κύμα

Τις τελευταίες ημέρες, η κινητικότητα στα σύνορα του Έβρου είναι ιδιαίτερα αυξημένη, με την αύξηση των ροών να ανέρχεται στο 20%.

Νέο πακέτο ενίσχυσης για τον τουρισμό στα άμεσα πλάνα της κυβέρνησης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και το οικονομικό επιτελείο βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με εργαζομένους και επιχειρήσεις του τουρισμού και φέρονται έτοιμοι να παρέμβουν εκ νέου έως τα μέσα Ιουνίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ