Ελλάδα Θεσσαλονίκη: Ιδιοκτήτης διαγνωστικού κέντρου δέχτηκε απειλές λόγω... φτηνών τεστ...

Θεσσαλονίκη: Ιδιοκτήτης διαγνωστικού κέντρου δέχτηκε απειλές λόγω… φτηνών τεστ για τον κορωνοϊό

-

Απειλές δέχτηκε ένα μικρό διαγνωστικό κέντρο στην Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα ο ιδιοκτήτης του, εξαιτίας των φτηνών χρεώσεων του στα τεστ για τον κορωνοϊό.

Οικονομικός εφιάλτης ήταν για τις περισσότερες επιχειρήσεις, η πανδημία του κορωνοϊού, ωστόσο το ίδιο διάστημα κάποιες άλλες επιχειρήσεις είδαν τους τζίρους τους να αυξάνονται κατακόρυφα.

Λίγες μέρες, μετά τον παγκόσμιο συναγερμό τα διαγνωστικά κέντρα είχαν αρχίσει να διαφημίζουν τεστ για τον κορωνοϊό. Στην Θεσσαλονίκη, τα πρώτα τεστ για τον ιο κόστιζαν πάνω από 200 ευρώ, ωστόσο υπάρχει διαγνωστικό κέντρο το οποίο χρεώνει το τεστ 50 ευρώ.

Η διαφορά αυτή στις χρεώσεις προκάλεσε διαμάχες ανάμεσα στα διαγνωστικά κέντρα. Ορισμένα ανήκουν σε σε ισχυρούς ομίλους, ενώ άλλα σε μικρές επιχειρήσεις που απασχολούν μικρό αριθμών εργαζομένων.

Ωστόσο σε ορισμένες περιπτώσεις η κατάσταση ξεφεύγει. Μια τέτοια ήταν και αυτή που έλαβε χώρα την περασμένη Παρασκευή (26/6) όταν ένας ισχυρός «παίκτης» του κλάδου απείλησε τηλεφωνικά έναν από τους δύο συνεταίρους του μικρού εργαστηρίου, στον οποίο και έδωσε διορία να αυξήσει την τιμή του τεστ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θεσσαλονίκη: Πυροβόλησαν και εξαφανίστηκαν από ταβέρνα της Επανομής!

Δύο άτομα που κινούνταν με δίκυκλη μοτοσικλέτα πυροβόλησαν το πρωί της Τρίτης με στόχο μία ταβέρνα στον Ποταμό Επανομής.

Πανικός στον αέρα με Παππά και Άδωνι: «Είσαι ψεύτης και απατεώνας»

Ξέφυγε η κατάσταση στο πρωινό του ΑΝΤ1, με Νίκο Παππά και Άδωνι Γεωργιάδη να ανταλλάσσουν χαρακτηρισμούς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ