Τεχνολογία Η Microsoft κλείνει μόνιμα όλα τα φυσικά εμπορικά καταστήματα

Η Microsoft κλείνει μόνιμα όλα τα φυσικά εμπορικά καταστήματα

-

Η Microsoft αποχωρεί από το λιανεμπόριο, αφού σύμφωνα με ανακοίνωσή της αποφάσισε να να κλείσει κλείσει και τα 83 φυσικά καταστήματά της και να διατηρήσει μόνο τις πωλήσεις μέσω διαδικτύου.

Τα καταστήματα σε Λονδίνο, Νέα Υόρκη, Σίδνεϊ, Ρέντμοντ και Ουάσινγκτον θα συνεχίσουν να λειτουργούν αλλά σε άλλο πλαίσιο και ως «κέντρα εμπειρίας», ανέφερε η εταιρεία. Θα παρουσιάζουν την τεχνολογία της Microsoft, όπως  τα Surface PCs, το Xbox, το Minecraft, τα Windows και το Office, αλλά δεν θα πωλείται τίποτα

Ο τεχνολογικός κολοσσός είχε ανοίξει μια σειρά από τοποθεσίες σε δημοφιλείς και αρκετά ακριβές περιοχές, όπως η Fifth Avenue του Μανχάταν. Αλλά κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού, πολλά από τα καταστήματά της παρέμειναν κλειστά και η Microsoft αποφάσισε να «εγκαταλείψει το πλοίο», σύμφωνα με το δημοσίευμα του CNN.

Η Microsoft, είναι ένας από τους πρωτοπόρους του σύγχρονου λογισμικού και θα συνεχίσει να πωλεί τα προϊόντα της στο διαδίκτυο. Η εταιρεία αναμένει να καταγράψει ζημιά 450 εκατ. δολαρίων το τρέχον οικονομικό τρίμηνο, που αφορούν απομειώσεις περιουσιακών στοιχείων. Η εταιρεία δήλωσε ότι οι εργαζόμενοι λιανικής θα εξακολουθήσουν να εργάζονται σε εταιρικές εγκαταστάσεις και εξ αποστάσεως. «Η εξέλιξη του εργατικού δυναμικού μας εξασφάλισε ότι συνεχίσαμε να εξυπηρετούμε πελάτες όλων των μεγεθών όταν μας χρειάζονταν περισσότερο, εργαζόμενοι εξ αποστάσεως αυτούς τους τελευταίους μήνες», δήλωσε το στέλεχος της εταιρείας, David Porter. 

Πηγή: ethnos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μύλος με την «ιστορική» συμφωνία των Πρεσπών – Αντιδράσεις γαλάζιων βουλευτών

Αντιδράσεις στους κόλπους της ΝΔ προκάλεσε ο χαρακτηρισμός «ιστορική» για τη συμφωνία των Πρεσπών, που αφαιρέθηκε εκ των υστέρων από το επίσημο κοινό ανακοινωθέν της συνάντησης Νίκου Δένδια-Μάικ Πομπέο.

Ποια καταστήματα θα λειτουργήσουν από τις 11 Μαΐου και με ποιο τρόπο

Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης ανακοίνωσε τους κανόνες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ