Θεσσαλονίκη «Βόμβα» Κούγια: Επώνυμος επιχειρηματίας παρενέβη για συμβιβασμό με την...

«Βόμβα» Κούγια: Επώνυμος επιχειρηματίας παρενέβη για συμβιβασμό με την 33χρονη

-

Σε δηλώσεις του στον Status fm 107,7 Θεσσαλονίκης  αποκάλυψε ότι δέχθηκε τηλεφώνημα από κάποιο πρόσωπο , έναν πολύ επώνυμο επιχειρηματία, ο οποίος του ζητούσε να συναντηθεί  με τον κ. Νουλέζα και να τα βρουν, όπως είπε χαρακτηριστικά.

”Αυτό έγινε περίπου μια ώρα μετά από επικοινωνία που είχε με τον κ. Νουλέζα”, δήλωσε στον Δημήτρη Βενιέρη  ο γνωστός ποινικολόγος .Αστείο χαρακτήρισε από την πλευρά του ο δικηγόρος της 33χρονης κατηγορούμενης, Βασίλης Νουλέζας, τον ισχυρισμό του Αλέξη Κούγια.Ο κ. Νουλέζας ισχυρίστηκε ότι η κατηγορούμενη  άπλα προσφέρθηκε να βοηθήσει οικονομικά την οικογένεια και να κάνει κάποια δώρα στη μικρή κι αυτό παρεξηγήθηκε.

Ο δικηγόρος της κατηγορούμενης  πρόσθεσε ότι,  επρόκειτο μια προσωπική, ανεπίσημη κουβέντα με τον Αλέξη Κούγια με τον οποίο γνωρίζονται 15 χρόνια και τόνισε ότι ο κ.Κούγιας έσπευσε να την δημοσιοποιήσει για λόγους δημοσιότητας. Παρόλα αυτά δεν αρνήθηκε τη συνάντηση του με επιχειρηματία ο οποίος εξέφρασε την συμπάθεια για το δράμα της μικρής  και το ενδιαφέρον του για την οικογένεια της.

Πηγή: typosthes.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πανελλήνιες: Μέσα στον Ιούνιο η διεξαγωγή τους

Θα ολοκληρωθούν έως τα μέσα Ιουλίου, είπε η υπουργός Παιδείας

Προσωρινό δίπλωμα οδήγησης με ένα κλικ

Ανοίγει από Δευτέρα η ψηφιακή πλατφόρμα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ