Τεχνολογία Συνεργασία Nissan και Sunwoda για την ανάπτυξη μπαταριών επόμενης...

Συνεργασία Nissan και Sunwoda για την ανάπτυξη μπαταριών επόμενης γενιάς

-

Η Nissan Motor Co. Ltd. και η Sunwoda Electric Vehicle Battery Co. Ltd.,  θα ξεκινήσουν, από κοινού, τη μελέτη της ανάπτυξης  της επόμενης γενιάς μπαταριών οχημάτων,  για τα μοντέλα e-Power της μάρκας.

Παράλληλα, οι δύο εταιρείες θα διερευνήσουν την ανάπτυξη ενός αποτελεσματικού συστήματος παραγωγής για τη διασφάλιση σταθερής ικανότητας τροφοδοσίας για τις από  κοινού αναπτυσσόμενες μπαταρίες. Οι δυο εταιρίες στοχεύουν στη σύναψη τελικής συμφωνίας μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους, βάσει του συγκεκριμένου περιεχομένου και των όρων της μελέτης.

Παράλληλα η Nissan επεκτείνει την γκάμα ηλεκτρικών αυτοκινήτων και μοντέλων e-Power, ενώ αναμένει να πουλήσει περισσότερα από 1 εκατομμύριο ηλεκτροκίνητα οχήματα ετησίως, έως το τέλος της χρήσης 2023.

Η Sunwoda έχει καθιερωθεί, σε παγκόσμια κλίμακα,  στην ανάπτυξη μπαταριών ιόντων λιθίου, που χρησιμοποιούνται κυρίως σε ηλεκτρονικά είδη ευρείας κατανάλωσης, αλλά  και σε  μπαταρίες αυτοκινήτων.

Περαιτέρω συζητήσεις από τις δύο εταιρείες θα επικεντρωθούν στον συνδυασμό της τεχνογνωσίας της Nissan στα ηλεκτρικά οχήματα και στην τεχνολογία μπαταριών με τις δυνατότητες ανάπτυξης και παραγωγής της νέας γενιάς μπαταρίας  από την Sunwoda, με στόχο την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας στην κινεζική αγορά, αλλά και παγκοσμίως. Οι εταιρείες εξετάζουν επίσης την από κοινού δημιουργία μιας ασφαλούς δομής εφοδιασμού προσανατολισμένης στις μελλοντικές παγκόσμιες επιχειρηματικές ευκαιρίες.

Πηγή: newsbeast.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θεσσαλονίκη: Ψάρια πήδηξαν και βγήκαν μόνα τους στην στεριά (vids)

Από ψάρια τα οποία βγήκαν μόνα τους στην στεριά γέμισε το πεζοδρόμιο στην παραλία της Θεσσαλονίκης.

Βάσεις 2020: Οι εισακτέοι της λευκής κόλλας φέρνουν αλλαγές στην Παιδεία – Εξετάσεις στα ΑΕΙ

Τι απαντά η υπουργός, Νίκη Κεραμέως, στις επικρίσεις που δέχθηκε - Ερχονται αλλαγές στην εισαγωγή των υποψηφίων στα ΑΕΙ, όπως προανήγγειλε

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ