Θεσσαλονίκη Αλέξης Κούγιας: Θα εκπροσωπήσει την οικογένεια της 10χρονης Μαρκέλλας

Αλέξης Κούγιας: Θα εκπροσωπήσει την οικογένεια της 10χρονης Μαρκέλλας

-

Ο Αλέξης Κούγιας ανακοίνωσε πως επελέγη από την οικογένεια της 10χρονης Μαρκέλλας, την μητέρα και τον αδερφό της, να τους εκπροσωπήσει μαζί με την κα. Ανθούλα Ανάσογλου ενώπιον ενώπιον της 1ης Τακτικής Ανακρίτριας Θεσσαλονίκης και των Ποινικών Δικαστηρίων της Θεσσαλονίκης, ασκώντας το βήμα της πολιτικής αγωγής κατά της συλληφθείσας 33χρονης απαγωγέα, αλλά και όλων των πιθανών συνεργών της για όλες τις κακουργηματικές και πλημμεληματικές πράξεις, τις οποίες κατηγορούνται ότι διέπραξαν.

Συγκεκριμένα, οι πράξεις, για τις οποίες θα δηλωθεί παράσταση πολιτικής αγωγής, είναι οι πράξεις της αρπαγής ανηλίκου με σκοπό μεταχείρισης σε ανήθικες ασχολίες, του βιασμού, της γενετήσιας πράξης με ανήλικο, της κακουργηματικής πορνογραφίας ανηλίκων και της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.

Όπως αναφέρει το γραφείο του κ. Κούγια «θα ανακοινώσουμε την ημέρα, κατά την οποία θα ασκήσουμε τυπικά ενώπιον της 1ης Τακτικής Ανακρίτριας Θεσσαλονίκης τα δικαιώματα των πολιτικώς εναγόντων».

Πηγή: typosthes.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Προανήγγειλε επίσκεψη στη Μόσχα ο Μακρόν

Οι πρόεδροι Μακρόν και Πούτιν είχαν μία διάσκεψη μέσω βίντεο την Παρασκευή.

Γεραπετρίτης: Η κυβέρνηση θα ενισχύσει τουρισμό και εστίαση

Η κυβέρνηση θα ενισχύσει τόσο τον τουρισμό όσο και τους κλάδους που εμμέσως σχετίζονται με αυτόν, όπως εκείνος της εστίασης, διαβεβαίωσε ο ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ