Θεσσαλονίκη Νίκος Ταχιάος: «Ανέκδοτο» πως η Θεσσαλονίκη θα είχε Μετρό...

Νίκος Ταχιάος: «Ανέκδοτο» πως η Θεσσαλονίκη θα είχε Μετρό το 2020

-

Ανακοίνωση για τη σημερινή “αιφνιδιαστική”, επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στο Μετρό Θεσσαλονίκης εξέδωσε ο πρόεδρος της “Αττικό Μετρό” Νίκος Ταχιάος.

Μεταξύ άλλων αναφέρει ότι αν ο κ. Τσίπρας κατέβαινε στις σήραγγες, “θα έβλεπε ότι η ολοκλήρωση το 2020 του έργου που μας παραδόθηκε πέρυσι, μόνο ως χοντροκομμένο ανέκδοτο ακούγεται”, ενώ σημειώνει ότι οι καθυστερήσεις και οι όποιες επιβαρύνσεις που κατατρύχουν σήμερα το μετρό της Θεσσαλονίκης “φέρουν την υπογραφή ΣΥΡΙΖΑ”.

Ο κ. Ταχιάος επισημαίνει ακόμη ότι η σημερινή διοίκηση της «Αττικό Μετρό Α.Ε.» παρέλαβε ένα έργο με τεράστιες εκκρεμότητες καλυμμένο έντεχνα με μία ομίχλη ψεμάτων και μύθων. Διαβεβαιώνουμε τους Θεσσαλονικείς ότι θα το ολοκληρώσουμε στον χρόνο που δεσμευτήκαμε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Δυστυχώς, η σημερινή αιφνιδιαστική επίσκεψη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν επέτρεψε στην «Αττικό Μετρό Α.Ε.» να του κάνει μία σοβαρή ενημέρωση για την πορεία του μετρό της Θεσσαλονίκης.

Αν η μέχρι σήμερα επαφή του με το έργο ξέφευγε από την λογική των επικοινωνιακών σόου, ο κ. Τσίπρας θα διαπίστωνε την πραγματικότητα:

Αν κατέβαινε στις σήραγγες, θα έβλεπε ότι η ολοκλήρωση το 2020 του έργου που μας παραδόθηκε πέρυσι, μόνο ως χοντροκομμένο ανέκδοτο ακούγεται. Αν επισκεπτόταν το αμαξοστάσιο, θα αντιλαμβανόταν ότι χωρίς οργανωμένο και εκπαιδευμένο φορέα λειτουργίας, του οποίου η δημιουργία απαιτεί περισσότερο από δύο χρόνια, κανένα μετρό δεν μπορεί αν λειτουργήσει. Αν αναζητούσε πόσο είχαν προχωρήσει οι δήθεν λύσεις για την Βενιζέλου που σερνόταν σχεδόν πέντε χρόνια, από το 2015 μέχρι τον περυσινό Δεκέμβριο, θα συμφωνούσε στην μία και μοναδική τεχνικά εφικτή και οικονομικά αντιμετωπίσιμη μέθοδο της ασφαλούς απόσπασης και επανατοποθέτησης των αρχαίων.

Αντιθέτως, o κ. Τσίπρας επέλεξε να γυρίσει την πλάτη στην αλήθεια, γνωρίζοντας προφανώς ότι σε αυτήν θα αντίκρυζε τις ευθύνες της δικής του περιόδου διακυβέρνησης. Οι καθυστερήσεις και οι όποιες επιβαρύνσεις που κατατρύχουν σήμερα το μετρό της Θεσσαλονίκης φέρουν την υπογραφή ΣΥΡΙΖΑ.

Η σημερινή διοίκηση της «Αττικό Μετρό Α.Ε.» παρέλαβε ένα έργο με τεράστιες εκκρεμότητες καλυμμένο έντεχνα με μία ομίχλη ψεμάτων και μύθων. Διαβεβαιώνουμε τους Θεσσαλονικείς ότι θα το ολοκληρώσουμε στον χρόνο που δεσμευτήκαμε, με απόλυτο σεβασμό στη διαφάνεια και τη χρηστή διαχείριση του ευρωπαϊκού και δημοσίου χρήματος.

Πηγή: typosthes.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στάνκογλου κατά Χρυσοχοΐδη: «Κρύψτε τα όπλα γιατί τα παιδιά μας είναι στον δρόμο, ακούς;» (pic)

Ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης έκανε ο ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου.

Στο ελάχιστο η πιθανότητα να «στεγνώσουν» οι βρύσες των Θεσσαλονικέων μετά την αποκατάσταση και ενίσχυση του αγωγού της Αραβησσού

Στο ελάχιστο περιορίζεται η πιθανότητα να «στεγνώσουν» οι βρύσες των Θεσσαλονικέων μετά την αποκατάσταση και ενίσχυση του αγωγού της Αραβησσού τον Ιούνιο του 2021

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ