Οικονομία Έκτακτο βοήθημα σε 8.500 δικαιούχους σχολικών κυλικείων

Έκτακτο βοήθημα σε 8.500 δικαιούχους σχολικών κυλικείων

-

Οικονομική ενίσχυση για Μάιο και Ιούνιο θα καταβληθεί στα σχολικά κυλικεία, όπως γνωστοποίησε ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, μετά την ενημέρωση που είχε από το γενικό γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή Παναγιώτη Σταμπουλίδη.

Σε συνάντηση του κ. Χατζηθεοδοσίου με την πρόεδρο της Επιτροπής Σχολικών Κυλικείων του επιμελητηρίου Φραντζέσκα Τατούλη, συζητήθηκε το πρόβλημα των ιδιοκτητών σχολικών κυλικείων οι οποίοι έχουν λάβει μέχρι τώρα το επίδομα μόνο για την περίοδο Μαρτίου-Απριλίου ενώ όπως είναι γνωστό τα κυλικεία παραμένουν κλειστά με κρατική εντολή μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Ο κ. Χατζηθεοδοσίου επικοινώνησε με τον γενικό γραμματέα Εμπορίου και Καταναλωτή Παναγιώτη Σταμπουλίδη εκθέτοντας το πρόβλημα και έλαβε τη διαβεβαίωση από τον γενικό γραμματέα ότι θα καταβληθεί η έκτακτη οικονομική ενίσχυση και για τους μήνες Μάιο και Ιούνιο, δίνοντας έτσι ανάσα σε περίπου 8.500 δικαιούχους» σύμφωνα με δημοσίευση στην ηλεκτρονική σελίδα του επιμελητηρίου.

Πηγή: newsbeast.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σχέδιο επαναφοράς: Πότε ανοίγουν σχολεία, καφετέριες και αθλητικές εγκαταστάσεις

Σήμερα είναι η πιο κρίσιμη ημέρα για πολλούς λόγους που ο καθηγητής, Σωτήρης Τσιόδρας, έχει εξηγήσει πολλάκις.

Συνελήφθη επιχειρηματίας που επιχείρησε να «λαδώσει» αστυνομικούς

Οι αστυνομικοί είπαν όχι στο λάδωμα και κατήγγειλαν τον επιχειρηματία

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ