Θεσσαλονίκη Στη Θεσσαλονίκη αύριο ο Αλέξης Τσίπρας για το "Μένουμε...

Στη Θεσσαλονίκη αύριο ο Αλέξης Τσίπρας για το “Μένουμε Όρθιοι ΙΙ”

-

Με τους παραγωγικούς φορείς και με πολίτες θα συναντηθεί αύριο στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, που θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην πόλη, στο πλαίσιο της πανελλαδικής καμπάνιας επικοινωνίας του προγράμματος «Μένουμε Όρθιοι ΙΙ».

Το πρόγραμμα της επίσκεψης του κ. Τσίπρα ανέλαβε να οργανώσει η κ. Ελευθερία Χατζηγεωργίου, όμως ακόμη επισήμως δεν έχει γίνει γνωστό.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα έχει συναντήσεις με παραγωγικούς φορείς της περιοχής, προκειμένου να συζητήσει μαζί τους για τις επιπτώσεις της πανδημίας του κορωνοϊού στην οικονομία και την αγορά ανά κλάδο, την πορεία του τουρισμού και τα εργασιακά θέματα, στη μετά-κορωνοϊό εποχή. Επίσης, θα συζητήσει μαζί τους για το πρόγραμμα «Μένουμε Όρθιοι ΙΙ».

Ο κ. Τσίπρας αναμένεται να κάνει και βόλτα στην αγορά της πόλης, στο εμπορικό κέντρο, προκειμένου να συνομιλήσει με καταστηματάρχες και καταναλωτές, όπως κάνει το τελευταίο διάστημα σε διαφορετικές περιοχές της χώρας.

Στο υπό κατάρτιση πρόγραμμα είναι πιθανό να χωρέσουν και συναντήσεις για φλέγοντα ζητήματα της πόλης και ειδικά για το μετρό και τις άλλες υποδομές, ζητήματα στα οποία επικεντρώθηκε η πρόσφατη επίσκεψη του πρωθυπουργού στην πόλη.

Η επίσκεψη του κ. Τσίπρα θα αρχίσει από το πρωί και θα ολοκληρωθεί το βράδυ, ενώ συνοδεία του αναμένεται να είναι όλοι οι βουλευτές της Θεσσαλονίκης.

Πηγή: voria.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Ντίνο Χριστιανόπουλο

Το σπουδαίο ποιητή Ντίνο Χριστιανόπουλου αποχαιρετά σήμερα η Θεσσαλονίκη και ολόκληρη η Ελλάδα.

Le Figaro: «Η κοσμική χώρα του Κεμάλ Ατατούρκ τελείωσε»

«Δυσφημισμένος για την κοσμική του πολιτική, εκπροσωπεί μια Τουρκία που στερείται οποιασδήποτε αυτοκρατορικής φιλοδοξίας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ