Χωρίς κατηγορία 750 κιλά καπάκια "αγοράζουν" αναπηρικά αμαξίδια

750 κιλά καπάκια “αγοράζουν” αναπηρικά αμαξίδια

Σημαντική κίνηση από το Δημοτικό Σχολείο Ορμύλιας Χαλκιδικής

-

Συνολικά 750 κιλά καπάκια παρέλαβε η Κοινωνική Υπηρεσία του δήμου Θεσσαλονίκης από το Προσωπικό του Δημοτικού Σχολείου Ορμύλιας Χαλκιδικής για την ενίσχυση της Δράσης “Keep on Μoving” με σκοπό την προμήθεια αναπηρικών αμαξιδίων.

O αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Χ. Αηδονόπουλος δήλωσε: «Ευχαριστούμε θερμά, πρωτίστως τα παιδιά, τη Διεύθυνση και το Προσωπικό του Δημοτικού Σχολείου Ορμύλιας, το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, τον υπεύθυνο του Προγράμματος «Οικολογικά Σχολεία», καθώς και τους υπαλλήλους της Κοινωνικής Πολιτικής που συνέβαλαν στη μεταφορά της παραπάνω μεγάλης ποσότητας.

«Τέτοιες πράξεις, αποδεικνύουν την ευαισθησία και την αλληλεγγύη  των πολιτών και αναδεικνύουν το κοινωνικό πρόσωπο που οφείλει μία σύγχρονη κοινωνία να υπηρετεί. Ο δήμος Θεσσαλονίκης επικροτεί και στέκεται αρωγός σε όποια προσπάθεια ενισχύει τις ήδη παρεχόμενες υπηρεσίες  που αφορούν στη στήριξη των συμπολιτών μας με αναπηρία», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Πηγή: voria.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γερμανός ΥΠΕΞ: Ξεχάστε τις κανονικές καλοκαιρινές διακοπές φέτος

Στη Γερμανία εκτιμάται ότι περίπου 70.000 ξενοδοχεία και εστιατόρια απειλούνται ήδη με χρεοκοπία

Βατικανό: Ο πρώην καρδινάλιος Μπέτσιου αρνείται τις κατηγόριες για τις υποθέσεις ακινήτων

Μία ακόμη επένδυση ύψους περίπου 110 εκατομμυρίων ευρώ έγινε από το Βατικανό σε ακίνητα του Λονδίνου, κατά την περίοδο που ήταν καρδινάλιος ο Άντζελο Μπέκιου, σύμφωνα με τους Financial Times.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ