Ζώδια Tα ζώδια, σήμερα, Πέμπτη 4 Ιουνίου: Σκορπιοί με κόντρες...

Tα ζώδια, σήμερα, Πέμπτη 4 Ιουνίου: Σκορπιοί με κόντρες και συγκρούσεις στα εργασιακά

-

H πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου χρωματίζεται από μια σεληνιακή έκλειψη και μια πανσέληνο που θα γίνουν στις 5 στον Τοξότη. Φυσικά αυτά τα φαινόμενα μας επηρεάζουν όλους με κάποιον τρόπο, αλλά άλλους περισσότερο και άλλους λιγότερο. Το περισσότερο λοιπόν τώρα αφορά στα μεταβλητά ζώδια: Δίδυμοι, Τοξότης, Παρθένος και Ιχθύες. Αυτή η έκλειψη εντείνει το δύσκολο διάστημα που ξεκίνησε στις 14 Μαΐου.

Το πρώτο σαββατοκύριακο του Ιουνίου θα σηματοδοτηθεί από την ισχυρή Πανσέληνο και Σεληνιακή έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη η οποία και πραγματοποιείται την Παρασκευή 5 Ιουνίου 202

Ακολουθούν οι αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη.

Κριός

Γενικά

Κριέ, η ένταση είναι ο πρωταγωνιστής της ημέρας καθώς έρχονται στην επιφάνεια ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να επηρεάζουν σημαντικά σχέσεις με κοντινά πρόσωπα. Φρόντισε να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις και προσπάθησε να δείξεις κατανόηση καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από την έντονη νευρικότητα.

Διαβάστε περισσότερα στο ethnos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέτσας: «Είμαστε έτοιμοι να προασπίσουμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα»

Αναφερόμενος στην οικονομία και τα μέτρα της κυβέρνησης κατά την υγειονομική κρίση σημείωσε «Καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ