Ζώδια Tα ζώδια, σήμερα, Κυριακή 31 Μαΐου: Ταύρε, το πείσμα...

Tα ζώδια, σήμερα, Κυριακή 31 Μαΐου: Ταύρε, το πείσμα σου δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης

-

πίεση που ξεκίνησε γύρω στις 14 Μαΐου για Διδύμους – αν και αυτοί συγκριτικά με τους υπόλοιπους της ομάδας τους είναι κάπως πιο ευνοημένοι – Τοξότες, Παρθένους και Ιχθύες συνεχίζεται, αλλά από τις 29 και μετά λύνονται περισσότερο τα χέρια τους κατά κάποιον τρόπο. 

Από αυτή την ημερομηνία και με το πέρασμα του Ερμή στον Καρκίνο θα ωφεληθούν και κάποια άλλα ζώδια, όπως ο Σκορπιός, ο Καρκίνος και ο Ταύρος. Συνεννόηση, επικοινωνία, Διαδίκτυο, μετακομίσεις, ταξίδια, έντυπα, έγγραφα, συμφωνίες, σπουδές και ό,τι αφορά το παιδί σε καλύτερη τροχιά.

Ακολουθούν οι αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη…

Κριός

Γενικά

Κριέ, η αισιοδοξία στην κοινωνική σου ζωή κυριαρχεί καθώς μέχρι το μεσημέρι πρωταγωνιστείς στο κοινωνικό περιβάλλον του κινείσαι και από το απόγευμα και μετά βρίσκεις και ευκαιρία να βρεθείς με πρόσωπα που περνάς ευχάριστα και να κερδίσεις το ενδιαφέρον με την διάθεση να επικοινωνήσεις τα συναισθήματά σου.

Αισθηματικά

Η σταθερότητα που υπάρχει στη σχέση δίνει την ευκαιρία να ξεπεράσεις με το ταίρι σου ζητήματα που μπορεί να σας έχουν ταλαιπωρήσει το τελευταίο χρονικό διάστημα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία που θα απογειώσει την προσωπική σου ζωή και θα δημιουργήσει σταθερές βάσεις για το μέλλον.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η διαίσθηση σε καθοδηγήσει τις επαγγελματικές σου επιλογές και να είσαι βέβαιος ότι μπορείς να κερδίσεις το καλύτερο δυνατό από αυτές. Η τύχη είναι με το μέρος σου για αυτό μη διστάσεις να πάρεις ρίσκα ενώ καταβάλεις σκληρή προσπάθεια, καθώς αυτά θα αποδώσουν τα μέγιστα και θα απολαύσεις την αποδοχή των υψηλά ιστάμενων σου στο επαγγελματικό περιβάλλον.

Ταύρος

Γενικά

Ταύρε, η χαρά και η ανάγκη για διασκέδαση κυριαρχεί το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, από το απόγευμα στρέφεις την προσοχή σου σε καθημερινά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν. Η ωριμότητα που δείχνεις μπορεί να δώσει λύσεις που θα σε ανακουφίσουν και θα σου επιτρέψουν να απαλλαγείς από το άγχος.

Αισθηματικά

Είναι η κατάλληλη συνθήκη για να λύσεις λεπτομέρειες της καθημερινότητας που μπορεί να σε ενοχλούν στη σχέση και να πάρεις με το ταίρι σου οριστικές αποφάσεις που θα σας ικανοποιήσουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από το εργασιακό περιβάλλον που έρχεται για να μείνει στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητα σου λάμπουν στην επαγγελματική σου ζωή και δεν αφήνουν περιθώρια για αμφισβητήσεις ως προς το πρόσωπό σου. Μετά το μεσημέρι μπορείς να βρεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις σε υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει, εντυπωσιάζοντας τους πάντες με την γρήγορη αντίληψη και την εργατικότητα σου.

Διαβάστε την συνέχεια στο ethnos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέτσας – κορονοϊός: Νέα μέτρα για την είσοδο στη χώρα από τα χερσαία σύνορα

Στν καθιερωμένη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, δήλωσε πως η κυβέρνηση θα λάβει νέα μέτρα για την είσοδο στη χώρα μας από τα χερσαία σύνορα, λόγω κορονοϊού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ