Ελλάδα Λαμία: Σε μια σακούλα αποφάσισε να πετάξει νεογέννητα έμβια...

Λαμία: Σε μια σακούλα αποφάσισε να πετάξει νεογέννητα έμβια όντα!

-

Δεν κατάφερε να κρύψει τελείως το έγκλημά του κάποιο ανθρωπόμορφο τέρας που αποφάσισε να ξεφορτωθεί τα νεογέννητα μωρά της σκύλας του, κλείνοντας τα σε σακούλα και πετώντας τα σε παλιό ρέμα στο ύψος του ICE στη Βόρεια Λαμία.

Λίγο πριν τις 4 το απόγευμα του Σαββάτου (30/5) διερχόμενο αυτοκίνητο από την Αμφιθέα και κινούμενο προς το ICE, σταμάτησε λίγο πριν τη διασταύρωση στο ύψος που υπάρχει ένα μικρό πέρασμα νερών και έχει φτιαχτεί ειδικό φρεάτιο (σα γεφυράκι). Ο λόγος ήταν μια χελώνα που προσπαθούσε να περάσει το δρόμο και ήταν εκτεθειμένη στα διερχόμενα αυτοκίνητα.

Το ζευγάρι που επέβαινε σε αυτό κατέβηκε από το όχημα για να βοηθήσει τη χελώνα, άκουσε όμως το κλαψούρισμα από τα μωρά που ο δολοφόνος τα είχε τυλίξει σε μια μπλε νάιλον σακούλα και τα είχε πετάξει μέσα στο φρεάτιο κάτω από πυκνά βάτα. Η προσέγγιση στο σημείο ήταν αδύνατη με γυμνά χέρια και χωρίς σκάλα, για αυτό οι άνθρωποι κάλεσαν την Πυροσβεστική, που ανταποκρίθηκε αμέσως.

Δύο πυροσβέστες κατέβηκαν στην τρύπα και με προσοχή έβγαλαν τα νεογέννητα στο ύψος του δρόμου. Δυστυχώς από τα οκτώ κουτάβια, τα δύο ήταν ήδη νεκρά, ενώ και τα υπόλοιπα αδερφάκια τους ήταν εξαντλημένα.

Το ζευγάρι επικοινώνησε με την Πρόεδρο του Φιλοζωικού Συλλόγου Φθιώτιδας, Αγγέλα Μπαρτσιώκα, που απευθύνει έκκληση προς όποιον μπορεί και θέλει να βοηθήσει ώστε να σωθούν οι αθώες ψυχές που κάποιος τόσο βίαια ήθελε να σκοτώσει.

Δυστυχώς και οι άνθρωποι του Φιλοζωικού έχουν φτάσει στα όριά τους φροντίζοντας διαρκώς σκυλιά και γατιά που “ελαφρά τη καρδία” ξεφορτώνονται κάποιοι «νομοταγείς» πολίτες. Στην περίπτωση με τα νεογέννητα όμως, δεν υπάρχει μια απλή ανάγκη φιλοξενίας ή κάποιο χρηματικό κόστος για το τάισμά τους. Τα μωρά αυτά χρειάζονται τάισμα με μπιμπερό που μεταφράζεται και σε πολλές ώρες φροντίδας. Δυστυχώς ο αριθμός αυτών των απροστάτευτων ψυχών ξεπερνά κατά πολύ τους ακούραστους εθελοντές του Συλλόγου.

Είναι βέβαιο πως όσο δεν πραγματοποιούνται έλεγχοι για το τσιπάρισμα και τη στείρωση των δεσποζόμενων ζώων θα συνεχίσουν να αυγατίζουν τα αδέσποτα. Μαζί τους και οι δολοφόνοι, καθώς τέτοιες πράξεις δεν μπορούν να ταυτοποιηθούν εύκολα για να τιμωρηθούν παραδειγματικά σύμφωνα με τα όσα προβλέπει ο νόμος.

Πηγή: lamiareport.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κορονοϊός: Πότε ο δείκτης Rt άγγιξε τις δύο μονάδες

Οι επιδόσεις ανά περιφέρεια και νομό για τον δείκτη μεταδοτικότητας

Παρατείνονται τα περιοριστικά μέτρα στις δομές φιλοξενίας και τα ΚΥΤ

Παρατείνονται μέχρι τις 21 Μαΐου 2020 τα περιοριστικά μέτρα της κυκλοφορίας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού, σε κέντρα υποδοχής και ταυτοποίησης και σε προσφυγικές δομές

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ