Θεσσαλονίκη Μητσοτάκης για ΟΑΣΘ: Θα επιστρέψουμε σε αριθμούς 2014!

Μητσοτάκης για ΟΑΣΘ: Θα επιστρέψουμε σε αριθμούς 2014!

-

Την πρώτη του επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη, μετά το lock down, πραγματοποιεί σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος θα έχει σειρά συναντήσεων με αυτοδιοικητικούς και φορείς της πόλης.

Η επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη ξεκίνησε στις 11.00 το πρωί από τον υπεραστικό σταθμό λεωφορείων «Μακεδονία», αποδεικνύοντας το ενδιαφέρον της κυβέρνησης για τις συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης.

Εκεί τον υποδέχθηκε η διοίκηση των ΚΤΕΛ «Μακεδονία» και Θεσσαλονίκης και στο επίκεντρο της συνομιλίας βρέθηκε η συνεργασία των ΚΤΕΛ με τον ΟΑΣΘ για τις συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης με τον κ.Μητσοτάκη να επισημαίνει ότι η πόλη εξυπηρετείται πλέον καλύτερα. Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας του με τον πρόεδρο της ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, Στέφανο Τσόλη, ο κ.Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι και με την προσθήκη των λεωφορείων με leasing στον στόλο του ΟΑΣΘ και τις άλλες ενέργειες που δρομολογούνται η Θεσσαλονίκη θα επανέλθει στα επίπεδα του 2014 σε ό,τι αφορά τα λεωφορεία που εξυπηρετούν το επιβατικό κοινό. 

Ο κ. Μητσοτάκης μπήκε σε ένα λεωφορείο των ΚΤΕΛ που εκτελεί δρομολόγιο γραμμής του ΟΑΣΘ.

Ο πρωθυπουργός, κατά την παρουσία του στον υπεραστικό σταθμό, συνομίλησε και με οδηγούς λεωφορείων.

Στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης θα έχει συναντήσεις μεταξύ άλλων με τον περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα και τον δήμαρχο Κωνσταντίνο Ζέρβα.

Πηγή: voria.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κορωπί: Πατέρας και γιος έπεσαν σε φρεάτιο – Νεκρός ο 60χρονος

Πατέρας και γιος έκαναν εργασίες ώσπου ο 60χρονος έπεσε στο φρεάτιο

“Δε μας τρομάζει καμία απειλή”

Τι είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ