Ελλάδα Το e-food προσλαμβάνει άμεσα 400 διανομείς!

Το e-food προσλαμβάνει άμεσα 400 διανομείς!

-

Το efood, η #1 υπηρεσία delivery στην Ελλάδα, θέλοντας να διευρύνει ακόμα περισσότερο τη δραστηριότητά του στο delivery προβαίνει σε αναζήτηση 400 νέων διανομέων σε όλες τις περιοχές της Αθήνας.

Γίνε κι εσύ μέρος της ομάδας διανομέων του efood και διεκδίκησε ανταγωνιστικές αποδοχές, ευέλικτο ωράριο (4ωρο και 8ωρo), πλήρεις ασφαλιστικές εισφορές, άδειες και δώρα, ιδιωτική ασφάλεια, μηνιαία αποζημίωση δικύκλου, πλήρη εξοπλισμό και επαγγελματική ανέλιξη.

Μάθε περισσότερα για τα εταιρικά προνόμια και τη θέση εργασίας εδώ ή μοιράσου τα νέα με κάποιον που μπορεί να ενδιαφέρεται.

To efood στοχεύει ακόμα πιο ψηλά, αναλαμβάνοντας τη διανομή σε περισσότερα καταστήματα, φαγητού, και όχι μόνο, ενισχύοντας έτσι τις επιλογές του καταναλωτή και προσφέροντας τη βέλτιστη εμπειρία online παραγγελίας.

Η αναζήτηση διανομέων ξεκινά αρχικά στην Αττική και σύντομα θα επεκταθεί και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Αυτό είναι story!

Σχετικά με το efood:

Tο efood είναι η υπηρεσία delivery στην Ελλάδα μέσω της οποίας μπορεί κανείς να παραγγείλει από 8.000 καταστήματα σε 90 πόλεις της Ελλάδας με τρία απλά βήματα: προσθήκη, καλάθι, αποστολή. #efoodgr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χάρβεϊ Φάϊνμπεργκ: «Η Ελλάδα μάς έδειξε πώς να διαχειριστεί κανείς μία τέτοια κρίση»

Το εγκώμιο της Ελλάδας, για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε την πανδημία του κορωνοϊού έπλεξε με συνέντευξη του ο πρόεδρος της Επιτροπής των Εθνικών Ακαδημιών της Αμερικής.

Εκρηξη στη Βηρυτό: Το FBI θα συμμετάσχει στην έρευνα

Στόχος είναι να καθοριστούν τα αίτια της έκρηξης που κατέστρεψε το λιμάνι της χώρας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ