Ελλάδα Χαρδαλιάς: Πολύ καλή η εικόνα στις εκκλησίες, θετική και...

Χαρδαλιάς: Πολύ καλή η εικόνα στις εκκλησίες, θετική και στις παραλίες

-

Η δεύτερη φάση άρσης των μέτρων κυλά ομαλά, διαπίστωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Μίλησε για «πολύ καλή εικόνα» σήμερα στις εκκλησίες, καθώς είχαν ληφθεί τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας και τηρήθηκαν αποστάσεις.

Ο κ. Χαρδαλιάς έκανε λόγο για «θετικό απολογισμό» και στις οργανωμένες παραλίες, όπου σε γενικές γραμμές τηρούνται οι αποστάσεις. Οι όποιες εξαιρέσεις δεν αναιρούν τον κανόνα, ανέφερε.

Για περιπτώσεις συνωστισμού σε λεωφορεία, επισήμανε ότι είναι υπόθεση και των οδηγών και των επιβατών η εφαρμογή των κανόνων και σε κάθε περίπτωση «δεν μπορεί να υπάρχει σε κάθε λεωφορείο κι ένας αστυνομικός για να κόβει πρόστιμο».

Η ευθύνη όλων οδήγησε στην επιτυχή πορεία προς την άρση των μέτρων, είπε ο υφυπουργός και υπενθύμισε πως από αύριο επιτρέπονται, με κανόνες που ήδη έχουν ανακοινωθεί, οι μετακινήσεις από νομό σε νομό, και στην Κρήτη και στην Εύβοια.

Επίσης, από αύριο επιτρέπεται να αθλούνται σε κλειστές και ανοιχτές αθλητικές εγκαταστάσεις αθλητές ηλικίας 13 ετών και άνω, ενώ στα σχολεία γυρίζουν από αύριο οι μαθητές και μαθήτριες και στην Α΄ και Β΄ Λυκείου και στα Γυμνάσια.

Πηγή: naftemporiki.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της Ακολουθίας της Ανάστασης το βράδυ του Σαββάτου

Μέσω των τηλεοπτικών σταθμών θα έχουν τη δυνατότητα το βράδυ οι πιστοί να παρακολουθήσουν την Ιερά Ακολουθία της Ανάστασης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ