Ελλάδα Χαρδαλιάς: «Το νέο και πιο δύσκολο στοίχημα από αύριο...

Χαρδαλιάς: «Το νέο και πιο δύσκολο στοίχημα από αύριο είναι να μείνουμε ασφαλείς»

-

«Σας καλώ να πάρουμε πίσω τις ζωές μας, όχι στις άσκοπες μετακινήσεις και σε εκείνες εκτός του νομού μας»

Μία μέρα πριν την άρση των μέτρων στη χώρα μας ο υφυπουργός Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης στο υπουργείο Υγείας για την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού ανέφερε τα εξής:

«Πέρασαν 42 μέρες που ολοκληρώνονται αύριο στις 06.00 το πρωί. 1.008 ώρες ολοκληρώνονται αύριο, στις οποίες αποδείξαμε ότι οι Έλληνες είμαστε ικανοί για το καλύτερο.

Το νέο και πιο δύσκολο στοίχημα είναι να μείνουμε ασφαλείς. Ο ιός είναι εδώ, δίπλα μας. Μπορεί να τον έχει ο καθένας. Αυτός ο ιός στοίχησε ζωές και ευθύνεται για την αγωνία, όλο αυτό το διάστημα. Από αύριο καλούμαστε να υψώσουμε νέο τείχος απέναντι στον ιό που θα κρίνει την τελική έκβαση της μάχης.

Τηρούμε τους κανόνες; Πλησιάζουμε μέρα με τη μέρα στο μεγάλο μας στόχο για νίκη απέναντι στην πανδημία. Αν δεν τηρήσουμε πίσω θα γυρίσουμε πίσω. Σας καλώ να πάρουμε πίσω τις ζωές μας. Να το κάνουμε με τους όρους που έχουμε πει. Ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα. Όχι στις άσκοπες μετακινήσεις και σε εκείνες εκτός του νομού μας».Στη συνέχεια ο κύριος Χαρδαλιάς επανέλαβε ποιοι πρέπει να φοράνε μάσκες προστασίας.

Πηγή: newsbeast.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κίνα: Μαζικοί εμβολιασμοί με πειραματικά εμβόλια

Tην ίδια ώρα η επιστημονική κοινότητα της Δύσης προειδοποιεί για τους κινδύνους που εγκυμονεί η μαζική χορήγηση εμβολίων πριν από το στάδιο ολοκλήρωσης των επιστημονικών μελετών.

Θεσσαλονίκη: Ιερόσυλος «χτυπούσε» εκκλησίες με λεία αξίας 50.000 ευρώ

Συνελήφθη επ' αυτοφόρω ενώ επιχειρούσε να κλέψει ιερό δισκοπότηρο από Ιερό Ναό στον Λαγκαδά

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ