Θεσσαλονίκη Το κοινωνικό της «πρόσωπο» δείχνει η ΕΥΑΘ ΑΕ

Το κοινωνικό της «πρόσωπο» δείχνει η ΕΥΑΘ ΑΕ

-

Την δωρεάν προμήθεια συστήματος βιντεολαρυγγοσκοπίου στην κλινική αναισθησιολογίας και εντατικής θεραπείας του ΑΧΕΠΑ, αλλά και οικονομικές διευκολύνσεις στους λογαριασμού ύδρευσης για όλα τα εμπλεκόμενα με την αντιμετώπιση του κορονοϊού νοσοκομεία, αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο της ΕΥΑΘ ΑΕ.

Το σύστημα βιντεολαρυγγοσκοπίου, αποτελεί εξειδικευμένο αναισθησιολογικό εξοπλισμό, απαραίτητο για τη διασωλήνωση ασθενών με Covid-19, δίνοντας τη δυνατότητα ασφαλούς διασωλήνωσης από απόσταση, επισημαίνει στη σημερινή της ανακοίνωση η εταιρεία. Γνωστοποιεί μάλιστα, ότι η προαναφερόμενη κίνησή της, αποτελεί την πρώτη ανάλογων και στοχευόμενων δράσεων που προτίθεται να ακολουθήσει.

Παράλληλα το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας αποφάσισε να μην κοστολογηθεί το επιπλέον -πέραν του σύνηθες μέσου όρου- νερό που καταναλώνουν αυτό το διάστημα εμπλεκόμενα με τον ιό νοσοκομεία, ενώ «θα ακολουθήσουν και άλλες οικονομικές ελαφρύνσεις προς αυτά», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

Διευκολύνσεις σχεδιάζει η εταιρεία και για τους καταναλωτές. «Ήδη έχει δοθεί παράταση στην αποπληρωμή των λογαριασμών και δεν γίνονται σε καμία περίπτωση διακοπές υδροληψίας», τονίζεται στην ανακοίνωση.

«Σταθερή πρόθεση της εταιρείας είναι να αμβλύνουμε κι εμείς από την πλευρά μας τις συνέπειες της νέας αυτής κρίσης, να ενισχύσουμε όσους έχουν ανάγκη και μας χρειάζονται, με στοχευμένες πάντα ενέργειες που διαφυλάσσουν το δημόσιο συμφέρον», επισήμανε ο πρόεδρος της ΕΥΑΘ, καθηγητής Άγις Μ. Παπαδόπουλος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θεσσαλονίκη: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τις συλλήψεις στο Libertatia

Σε βάρος των δώδεκα εκ δεκατριών συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση μεταξύ άλλων της νομοθεσίας περί προστασίας αρχαιοτήτων.

«Αγγίζουν» τις 500.000 οι θάνατοι παγκοσμίως

Ανησυχία για νέο "κύμα" κρουσμάτων

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ