Θεσσαλονίκη 184 νέα πρόστιμα χθες στη Θεσσαλονίκη

184 νέα πρόστιμα χθες στη Θεσσαλονίκη

-

Συνεχίζονται οι έλεγχοι της αστυνομίας.

Συνεχίζονται οι έλεγχοι της Ελληνικής Αστυνομίας για την διαπίστωση παραβιάσεων των εκτάκτων μέτρων περιορισμού. Χθες, στην πόλη της Θεσσαλονίκης βεβαιώθηκαν 184 νέα πρόστιμα για άσκοπες μετακινήσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

Συνεχίζονται σε όλη τη χώρα οι έλεγχοι των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Στο πλαίσιο αυτό χθες, Παρασκευή 24 Απριλίου:

για μετακινήσεις εκτός περιφερειακής ενότητας τόπου κατοικίας βεβαιώθηκαν (35) παραβάσεις σε όλη την επικράτεια, ως ακολούθως:

(20) στην Αττική,
(9) στην Κεντρική Μακεδονία,
(3) στη Δυτική Ελλάδα,
(1) στη Στερεά Ελλάδα,
(1) στην Ήπειρο και
(1) στη Θεσσαλία.
Για τις παραβάσεις αυτές επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα (300 ευρώ), ενώ σε (19) περιπτώσεις αφαιρέθηκαν επιπλέον και τα στοιχεία κυκλοφορίας των οχημάτων για (60) ημέρες.
Σημειώνεται ότι από την έναρξη του μέτρου, έχουν βεβαιωθεί συνολικά (1.134) παραβάσεις και έχουν επιβληθεί ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα (300 ευρώ), ενώ σε (731) περιπτώσεις αφαιρέθηκαν επιπλέον και τα στοιχεία κυκλοφορίας των οχημάτων για (60) ημέρες.

για άσκοπες μετακινήσεις βεβαιώθηκαν (1.291) παραβάσεις σε όλη την επικράτεια και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα , ως ακολούθως:

(474) στην Αττική,
(184) στη Θεσσαλονίκη,
(108) στην Κεντρική Μακεδονία,
(80) στην Κρήτη,
(74) στη Δυτική Ελλάδα,
(68) στα Ιόνια Νησιά,
(63) στην Πελοπόννησο,
(47) στη Θεσσαλία,
(47) στη Στερεά Ελλάδα,
(42) στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη,
(36) στο Βόρειο Αιγαίο,
(34) στο Νότιο Αιγαίο,
(25) στην Ήπειρο και
(9) στη Δυτική Μακεδονία.
Σημειώνεται ότι από την έναρξη του μέτρου, τη Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020, έχουν βεβαιωθεί (51.777) παραβάσεις σε όλη την επικράτεια και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα (150 ευρώ).

για λειτουργία καταστημάτων (υγειονομικού ενδιαφέροντος, εμπορικά κ.λπ.) παρά την σχετική απαγόρευση και λοιπές συναφείς περιπτώσεις, βεβαιώθηκαν (16) παραβάσεις και συνελήφθησαν (15) άτομα.
Σημειώνεται ότι από την έναρξη του μέτρου την Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020 έχουν βεβαιωθεί σε όλη την επικράτεια (512) παραβάσεις και έχουν συλληφθεί (491) άτομα.

Οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Επιστροφή φόρου: Ποια είναι τα κριτήρια σύμφωνα με την εγκύκλιο της ΑΑΔΕ

Προτεραιότητα στις εκκρεμείς επιστροφές φόρων με μεγάλη χρονική καθυστέρηση καθώς και στα μεγαλύτερα σε ύψος ποσά

Μαίνεται φωτιά στην Κάρυστο – Και ελικόπτερο στη μάχη της κατάσβεσης

Συνεχίζει να καίει η φωτιά σε δασική -χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή Κατσαρώνι του Δήμου Καρύστου, η οποία ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ