Κοινωνία Ένταση στην Τούμπα και παρέμβαση της Αστυνομίας! (video)

Ένταση στην Τούμπα και παρέμβαση της Αστυνομίας! (video)

-

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ συγκεντρώθηκαν περιμετρικά του γηπέδου της Τούμπας εν μέσω καραντίνας, με την Αστυνομία να κάνει παρέμβαση, γεγονός που ‘πυροδότησε’ κλίμα έντασης. Έγινε χρήση χημικών και σημειώθηκαν και προσαγωγές!

Ο ΠΑΟΚ γιορτάζει σήμερα 94 χρόνια ζωής και αρκετοί φίλοι της ομάδας βρέθηκαν έξω από το γήπεδο της Τούμπας, για την ακρίβεια περιμετρικά, θέλοντας να φωνάξουν συνθήματα και να δημιουργήσουν μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα λόγω της ιδιαιτερότητας της ημέρας.

Στην Τούμπα έσπευσαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις λόγω της αυστηρότητας των μέτρων που υπάρχουν, γεγονός που έφερε ένταση ανάμεσα στις δύο πλευρές ενώ τα πνεύματα ηρέμησαν λίγο αργότερα και οι συγκεντρωμένοι αποχώρησαν από το σημείο…

Σύμφωνα, μάλιστα, με νεότερες πληροφορίες έγινε και χρήση χημικών από πλευράς της αστυνομίας προκειμένου να αποκλιμακωθεί η ένταση ενώ σημειώθηκαν και προσαγωγές!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εμπορικός Σύλλογος: Στοχευμένα, θετικά, αλλά όχι αρκετά τα μέτρα που εξήγγειλε ο Μητσοτάκης

«Στοχευμένα, θετικά, αλλά όχι αρκετά, δείχνουν τα μέτρα που εξήγγειλε από τη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός» σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ