Κοινωνία Διάγγελμα Μητσοτάκη στις 19:30 ενόψει Πάσχα

Διάγγελμα Μητσοτάκη στις 19:30 ενόψει Πάσχα

-

Στον ελληνικό λαό θα απευθυνθεί απόψε στις 19:30 ο πρωθυπουργός. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ζητήσει από τους πολίτες να συνεχίσουν να εφαρμόζουν τα μέτρα που έχει εκπονήσει η κυβέρνηση για την αποφυγή της εξάπλωσης και διασποράς του κορονοϊού και κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας.

Ο κ. Μητσοτάκης, ενόψει Πάσχα, θα επιστήσει την προσοχή στους λίγους που συνεχίζουν να αγνοούν τις εκκλήσεις και τις συστάσεις των ειδικών θέτοντας σε κίνδυνο την δημόσια υγεία και θα ζητήσει να μην υπάρξει χαλάρωση, καθώς το διάστημα που διανύουμε είναι το πλέον κρίσιμο και κομβικό για την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα μας.

Ολα τα παραπάνω αν τηρηθούν, προϋποθέτουν ότι καλώς εχόντων των πραγμάτων θα πάμε σε σταδιακή χαλάρωση των μέτρων από τον Μάιο και γι αυτό ο πρωθυπουργός θα ζητήσει από την κοινωνία να επιδείξει την δέουσα προσοχή και να κάνει υπομονή.

πηγή: ethnos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κορωνοϊός – Βρετανία: «Θύελλα» αντιδράσεων για την καραντίνα στους επισκέπτες από το εξωτερικό

Όποιος φθάνει από σήμερα στη Βρετανία θα υποβάλλεται στη διαδικασία 14ήμερης καραντίνας, γεγονός που έχει προκαλέσει «θύελλα» αντιδράσεων στη χώρα.

Τζαμάλ: Το πιο «άρρωστο» κομμάτι που έχει γραφτεί (vid)

«Το Τατουάζ» δεν είναι σαν τα άλλα ραπ κομμάτια που έχεις ακούσει. Είναι ότι πιο «άρρωστο» έχει γραφτεί ποτέ από ανθρώπινο χέρι

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ