Κόσμος Ρωσία: Έτοιμο το τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού -Σύντομα θα...

Ρωσία: Έτοιμο το τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού -Σύντομα θα πωλείται και στην Ευρώπη

-

Το πρώτο τεστ ταχείας ανίχνευσης του κορωνοϊού στη Ρωσία, με τη χρήση ενός καθιερωμένου ιατρικού εξοπλισμού, να γίνεται η διάγνωση σε διάστημα 40 λεπτών με ποσοστό επιτυχίας 94%.

Το ρωσικό τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού, το οποίο εγκρίθηκε από τον ρωσικό Εθνικό Οργανισμό Υγείας και παρέχει την δυνατότητα, θα πωλείται σύντομα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας που το παρασκεύασε, σε χώρες της Ευρώπης, της Ασίας και στις Ηνωμένες Πολιτείες.

«Πωλήσεις ήδη πραγματοποιούνται σε πολλές περιφέρειες και σε μεγάλες επιχειρήσεις της Ρωσίας και καθημερινά διευρύνεται γεωγραφικά το εύρος των πωλήσεων. Σχεδιάζονται επίσης πωλήσεις σε χώρες της Ευρώπης, στις ΗΠΑ και τη Νοτιοανατολική Ασία», αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο όμιλος «Medico biologitseski soyuz», στον οποίο ανήκει η ρωσική φαρμακευτική εταιρεία Generium, που κατοχύρωσε το τεστ.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι το τεστ ταχείας διάγνωσης του κορωνοϊού ήδη διοχετεύεται στις περιφέρειες της Ρωσίας και πως μέχρι στιγμής έχει σταλεί στις πρώτες 16 περιφέρειες της χώρας, ενώ προβλέπεται ότι έως το τέλος της εβδομάδας θα το έχουν προμηθευθεί το 80—90% των περιφερειών.

Η εταιρεία σχεδιάζει να παράγει προσεχώς έως 500.000 τεστ ταχείας διάγνωσης εβδομαδιαίως. Ο αριθμός των κρουσμάτων κορωνοϊού στη Ρωσία αυξήθηκε κατά 1.175 το τελευταίο 24ωρο, καταγράφοντας αύξηση 15,7%, με αποτέλεσμα ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων σε 81 περιφέρειες της χώρας να φθάσει τα 8.672.
Πηγή: iefimerida.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θεσσαλονίκη: Εκπτώσεις έως 70% – Τι αναμένει η αγορά

Έως 31 Αυγούστου οι εκπτώσεις στα καταστήματα έπειτα από μια πολύ δύσκολη περίοδο με μειωμένους τζίρους

Μητσοτάκης: Επιτυχίες-ορόσημο για την εξέλιξη της υψηλής τεχνολογίας στη χώρα

Με τους ιδρυτές ελληνικών επιχειρήσεων τεχνολογίας και με τους εκπροσώπους των μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών συζήτησε μέσω τηλεδιάσκεψης ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ