Θεσσαλονίκη Ζητούν στήριξη Κιλτίδης και Παπάς από τον πρωθυπουργό για...

Ζητούν στήριξη Κιλτίδης και Παπάς από τον πρωθυπουργό για τα εξαγώγιμα αγροτικά προϊόντα

Τι αναφέρει η επιστολή

-

Όπως είναι λογικό, η πανδημία του κορονοϊού έχει βάλει “φρένο” και στην εξαγωγή αγροτικής παραγωγής, με τη διοίκηση της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας να κάνει έκκληση στον πρωθυπουργό ζητώντας στήριξη.

Όπως αναφέρεται στην επιστολή η οποία υπογράφεται από τον πρόεδρο της Σύμπραξης Κώστα Κιλτίδη και τον γραμματέα Θεοφάνη Παπά υπάρχει η δυνατότητα ορισμένα προϊόντα να στηριχθούν από την εγχώρια αγορά.

Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει:

«Στα κρατικά ιδρύματα, νοσοκομεία, ένοπλες δυνάμεις θα μπορούσαν με την βοήθεια του ειδικού ταμείου για τον κορωνοϊό να υποστηριχθούν. Με παράλληλη διαδικασία, αυτής των διαγωνισμών να προωθηθούν προς κατανάλωση. Είναι γνωστό εξάλλου ότι πρόκειται περί προϊόντων υψίστης διατροφικής αξίας», ενώ κλείνοντας τονίζεται ότι «τα πρότυπα που εφαρμόσθηκαν σε άλλες μαζικές καταστροφές δείχνουν τον δρόμο της υλοποίησης, αυτής της υποστηρικτικής δράσεως. Τα συναρμόδια υπουργεία έχουν την δυνατότητα να συστήσουν επιτροπή για υλοποίηση αυτής της προσπάθειας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκαλύψεις για τους εκβιαστές: Κυνομαχίες, ξυλοδαρμοί και Ούζι

Η Αστυνομία έστησε μεγάλη επιχείρηση για το «ξήλωμα» της συμμορίας, στην οποία συμμετείχαν συνολικά 80 αστυνομικοί, ενώ ανάμεσα στους κατηγορούμενους συγκαταλέγονται δύο αστυνομικοί και ένας υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού

Ποιες μέρες απαγορεύονται γάμοι και βαπτίσεις

Ο ορισμός της κατάλληλης ημερομηνίας για την τέλεση των μυστηρίων είναι για τα ζευγάρια μια πραγματική δοκιμασία

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ