Κοινωνία Στα 2,2 εκατ. ευρώ τα πρόστιμα για την απαγόρευση...

Στα 2,2 εκατ. ευρώ τα πρόστιμα για την απαγόρευση της κυκλοφορίας

-

Στη βεβαίωση 1.916 παραβάσεων για άσκοπες μετακινήσεις και σε δύο συλλήψεις για λειτουργία καταστημάτων προχώρησε η ΕΛΑΣ, χθες, σε όλη την Ελλάδα.

Σε 1.916 ανήλθαν, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι παραβάσεις για άσκοπες μετακινήσεις και σε δύο οι συλλήψεις για λειτουργία καταστημάτων, χθες, Τετάρτη 1η Απριλίου, σε όλη την Ελλάδα.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ, οι παραβάσεις βεβαιώθηκαν στις εξής περιοχές: Στην Αττική 824, στα Ιόνια Νησιά 140, στην Κρήτη 139, στη Θεσσαλονίκη 137, στη Δυτική Ελλάδα 131, στην Πελοπόννησο 108, στην Κεντρική Μακεδονία 85, στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη 79, στη Θεσσαλία 72, στο Νότιο Αιγαίο 69, στη Στερεά Ελλάδα 56, στην Ήπειρο 35, στο Βόρειο Αιγαίο 34 και στη Δυτική Μακεδονία 7.

Σημειώνεται, ότι από την έναρξη του μέτρου, τη Δευτέρα 23 Μαρτίου, έως σήμερα έχουν βεβαιωθεί 15.111 παραβάσεις σε όλη τη χώρα και επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα που αντιστοιχούν σε 2,2 εκατομμύρια ευρώ.]\

Παράλληλα, για λειτουργία καταστημάτων (υγειονομικού ενδιαφέροντος, εμπορικά κ.λπ.), παρά την σχετική απαγόρευση βεβαιώθηκαν χθες δύο παραβάσεις και συνελήφθησαν ισάριθμα άτομα, ένα στην Αττική και ένα στη στη Δυτική Ελλάδα. Από την έναρξη του μέτρου, την Πέμπτη 12 Μαρτίου, έως σήμερα, έχουν βεβαιωθεί σε όλη τη χώρα 320 παραβάσεις και έχουν συλληφθεί 328 άτομα.

Όπως επισημαίνει η ΕΛΑΣ, οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ναυάγιο στο Eurogroup μετά τις ολονύχτιες διαπραγματεύσεις – Σεντένο: Θα συνεχίσουμε αύριο

Πλησιάσαμε σε συμφωνία αλλά δεν φτάσαμε ακόμα εκεί, δήλωσε ο πρόεδρος του συμβουλίου

Επιθεώρηση Ζέρβα στο ενιαίο συντονιστικό κέντρο της Ελληνικής και Δημοτικής Αστυνομίας

Η εγκληματικότητα στη Θεσσαλονίκη ήταν ένα από τα θέματα της προεκλογικής «ατζέντας» του Δημάρχου, Κωνσταντίνου Ζέρβα, με τον ίδιο να επισκέπτεται και να επιθεωρεί σήμερα, στο ενιαίο συντονιστικό κέντρο της Ελληνικής και Δημοτικής Αστυνομίας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ