Κοινωνία Καρέλιας: Δωρίζει 50 πλήρως εξοπλισμένες ΜΕΘ στο Υπουργείο Υγείας

Καρέλιας: Δωρίζει 50 πλήρως εξοπλισμένες ΜΕΘ στο Υπουργείο Υγείας

-

Τη δωρεά προς το Υπουργείο Υγείας, 50 υπερσύγχρονων, πλήρως εξοπλισμένων σταθμών Μ.Ε.Θ. ανακοίνωσε η καπνοβιομηχανία Καρέλια ΑΕ, θέλοντας να συμβάλει στην εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση της νόσου COVID-1».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Καρέλια Α.Ε, θέλοντας να συμβάλει στην εθνική, εξαιρετικά δύσκολη προσπάθεια για την αντιμετώπιση της νόσου COVID-19, αποφάσισε τη δωρεά, προς το Υπουργείο Υγείας, 50 υπερσύγχρονων, πλήρως εξοπλισμένων σταθμών Μ.Ε.Θ. (Μονάδες Εντατικής Θεραπείας), αποτελούμενων από ειδική ηλεκτρονική κλίνη, monitor παρακολούθησης ζωτικών λειτουργιών και ηλεκτρονικό αναπνευστήρα υψηλής τεχνολογίας.

Η δωρεά των 50 σταθμών Μ.Ε.Θ.  αποσκοπεί στην έγκαιρη και στοχευμένη ενίσχυση του Ε.Σ.Υ. (Εθνικού Συστήματος Υγείας), προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι αυξημένες ανάγκες εντατικής παρακολούθησης και θεραπείας που αναμένεται να προκύψουν ενόψει της επαπειλούμενης έξαρσης της νόσου.

Η εν γένει υλοποίηση της δωρεάς και η κατανομή των σταθμών Μ.Ε.Θ. στις νοσοκομειακές μονάδες του Ε.Σ.Υ. θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας με στόχο τη βέλτιστη αξιοποίησή τους σε περιοχές της χώρας  ή σε νοσοκομειακές δομές που πάσχουν εντονότερα από την έλλειψη επαρκούς ιατρικού εξοπλισμού.

Παραμένοντας πάντοτε κοινωνικά ενεργή, η ΚΑΡΕΛΙΑ Α.Ε. εύχεται η χώρα μας να διέλθει με τις μικρότερες δυνατές απώλειες από την παγκόσμια αυτή κρίση και η επόμενη μέρα να τη βρει ενωμένη, δυνατή και αποφασισμένη να εργαστεί ξανά για ένα ελπιδοφόρο μέλλον».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θεσσαλονίκη: Τον έπιασαν αφού διέρρηξε διαμέρισμα στην Τούμπα!

Ο διαρρήκτης μαζί με έναν 36χρονο συνεργό του που αναζητείται είχαν μπει σε διαμέρισμα στην Τούμπα από όπου αφαίρεσαν κοσμήματα.

Νεάπολη- Συκιές: Αυλαία για τα θερινά σινεμά «Παράδεισος» και «Άλσος»

Ανοίγουν αυλαία από 22 Ιουνίου τα θερινά σινεμά του δήμου Νεάπολης - Συκεών «Παράδεισος» και «Άλσος» με αρχή την ταινία «Adults in the Room».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ