Τεχνολογία Η Rockstar έβαλε το λιθαράκι της για να ορθοποδήσουν...

Η Rockstar έβαλε το λιθαράκι της για να ορθοποδήσουν μικρές επιχειρήσεις από την πανδημία!

-

H Rockstar αποφάσισε να δωρίσει το 5% των online εσόδων της σε μικρές επιχειρήσεις και κοινότητες για να τις βοηθήσει να ανακάμψουν οικονομικά κατά την περίοδο της πανδημίας.

Τα νέα ανακοινώθηκαν στο Twitter της εταιρείας η οποία εξήγησε πως από σήμερα το 5% των εσόδων από το Red Dead Online και το GTA Online θα δωθούν σε αντίστοιχους σκοπούς με την δωρεά να διαρκεί μέχρι το τέλος του Μαΐου.

Αυτό σημαίνει ότι ένα ποσοστό από τα Gold Bars του Red Dead Online και τα Shark Cards του GTA Online θα δοθούν σε οργανισμούς οι οποίοι έχουν επηρεαστεί από την πανδημία.

“Τα χρήματα αυτά θα χρησιμοποιηθούν ώστε να βοηθηθούν τοπικές κοινότητες και επιχειρήσεις οι οποίες δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα εξαιτίας της πανδημίας”, αναφέρει η δήλωση της εταιρείας.

Η απόφαση πάρθηκε όταν η ομάδα αντιλήφθηκε ότι αρκετές από τις κοινότητες στις περιοχές που έχει γραφεία η εταιρεία αντιμετωπίζουν μεγάλες δυσκολίες με αρκετές μικρές επιχειρήσεις να βάζουν λουκέτο. “Ο δρόμος θα είναι δύσκολος, επομένως θέλουμε να βοηθήσουμε εκεί που μπορούμε.”

Όλο και περισσότερα άτομα από τη βιομηχανία του gaming αρχίζουν να ευαισθητοποιούνται και να προσπαθούν να μαζέψουν χρήματα και να βοηθήσουν με τον δικό τους τρόπο στην αντιμετώπιση της πανδημίας. Πρόσφατα μάλιστα οι διοργανωτές του Games Done Quick ανακοίνωσε μαραθώνιο για την πανδημία ενώ η Ubisoft πρόσφερε στους ακόλουθούς της, εκπτώσεις και προσφορές για να τους χαρίσει ώρες ευχάριστης ψυχαγωγίας στο σπίτι.

Πηγή: https://gr.pcmag.com/

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καβάλα: Συνελήφθη ο διοργανωτής της συναυλίας του Μάλαμα λόγω έλλειψης μέτρων

Η συναυλία του δημοφιλούς καλλιτέχνη πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής, 31 Ιουλίου - Η συμμετοχή του κόσμου ξεπέρασε τα 1.000 άτομα

To CERN ενέκρινε την κατασκευή νέου κυκλικού υπερ-επιταχυντή μήκους 100 χιλιομέτρων

Για «μια ιστορική μέρα για τη σωματιδιακή φυσική στην Ευρώπη και πέρα από αυτή», έκανε λόγο η γενική διευθύντρια του Φαμπιόλα Τζιανότι

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ